Skip to main content

Egyszerű 14 napos termékvisszaküldés.

Visszaküldési szabályzat: Amennyiben a Fujiiryoki.hu oldalon vásárolt termék nem felel meg az elvárásaidnak, lehetőséged van azt a saját költségeden visszaküldeni 14 naptári napon belül az átvétel időpontjától számítva. Ehhez csupán ki kell töltened a visszaküldési űrlapot legkésőbb a kézbesítés/átvétel dátumától számított 14. naptári napon, és kiválasztanod, hogy a terméket futárszolgálattal szeretnéd visszaküldeni, vagy személyesen leadhatod a következő címre: MEDICARELAX SAS 293 BD SAINT DENIS, 92400 COURBEVOIE, France. Fontos kiemelni, hogy a 14 napon belüli termék visszaküldés nem minden esetben alkalmazható a Fujiiryoki.hu oldalon megvásárolható termékek esetén, ezért javasoljuk, hogy a visszaküldés előtt figyelmesen olvasd el a visszaküldés feltételeit, melyek alább megtalálhatók.

A Fujiiryoki csak abban az esetben fogadja el a visszaküldeni kívánt terméket, ha annak használata rendeltetésszerűen történt, és a használat nem okozott értékcsökkenést a termékben. Ez azt jelenti, hogy a terméknek úgy kell lennie, mint új állapotban, minden tartozékával együtt, és nem lehet bármilyen károsodás vagy kopás, karcolás nyoma. A visszaküldött termék eredeti csomagolásban kell hogy érkezzen vissza, hogy megvédje azt a további sérülésektől vagy károsodástól a szállítás során. A fenti feltételek betartása nélkül a Fujiiryoki fenntartja magának a jogot, hogy ne fogadja el a visszaküldött terméket, vagy levonja az értékcsökkenés mértékét a visszatérítendő összegből. Fontos, hogy a visszaküldés előtt gondosan ellenőrizd a termék állapotát, és bizonyosodj meg arról, hogy minden része és tartozéka sértetlen.

A Fujiiryoki fenntartja a jogot, hogy elutasítsa a részére nem megfelelő állapotban és/vagy jelentős értékcsökkenéssel visszaküldött termékek befogadását. Emellett fenntartja a jogot, hogy olyan termékek visszaküldését is elutasítsa, melyeket egy felhasználó jelentős számban és/vagy többször vagy rendszeresen küldött vissza, ha azt gyanúsnak találja, hogy a 14 napos termék-visszaküldés szolgáltatással visszaélés történt, vagy alapos gyanú merül fel a visszaélésre. Ebben az esetben a Fujiiryoki jogosult vizsgálatot indítani, és ha szükséges, az ügyet az illetékes hatóságok felé továbbítani.

A Fujiiryoki fenntartja a jogot, hogy elutasítsa azoknak a visszaküldött termékeknek a befogadását, melyeket nem rendeltetésszerűen használtak, és amelyek fizikai sérüléseket szenvedtek (például kopott, túlzott használat nyomai, karcos állapot, mechanikus és/vagy elektromos sérülések). Ezen kívül azokat a termékeket is elutasíthatja, melyeket a vásárló nem minden tartozékával és alkatrészével küldött vissza. Fontos, hogy a terméknek úgy kell lennie, mint új állapotban, és minden tartozékával együtt kell érkeznie, hogy elfogadható legyen a visszaküldés.

Megjegyzés: Fontos tudni, hogy nem minden termék visszaküldhető.

Higiéniai termékek, ideértve a lábtartó masszázsfoteleket is, nem kerülnek visszaváltásra.

A bemutatóteremben kipróbált vagy közvetlenül a bemutatóteremből vásárolt masszázsszékek visszatérítése nem lehetséges, kivéve, ha műszaki hiba van.

Nagyon alacsony áron értékesített vagy legalacsonyabb áron leértékelt masszázsfotelek nem küldhetők vissza.

Ha bármilyen kérdése vagy aggálya merülne fel a visszaküldési szabályzatunkkal kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal a [email protected] e-mail címen. Szívesen állunk rendelkezésére, hogy segítsünk, és biztosítsuk Önt arról, hogy elégedett legyen termékeinkkel és szolgáltatásainkkal.

A Fujiiryoki masszázsfotelek-nél elkötelezettek vagyunk abban, hogy tökéletes relaxációs élményt nyújtsunk Önnek, és nagyra értékeljük a termékeinkbe vetett bizalmát.