Skip to main content

A masszázs hatékony segítséget nyújt a mindennapi stressz leküzdésében:

Fujiiryoki JP-1100 4D/4S

A Japán Fujiiryoki gyártó több mint 69 éves tapasztalat alapján, ügyfelei iránti nagy tisztelettel megalkotta a Fujiiryoki JP-1100 4D/4S masszázsfoteljét.

Sok embert érint a mindennapok okozta stressz és a különféle betegség okozta tünetek. Ezeket a mindennapi problémákat tanulmányozva a Fujiiryoki Japán szakemberei 1954 óta dolgoznak olyan kezelési módszerek kifejlesztésén, amelyek segítenek egészségünk megőrzésében és javításában.

Költség Becslés
Masszázsszékek

A Fujiiryoki JP-1100 4D/4S masszázsfotel reális előnyei:

Automatikus érzékelőkkel és optimalizált masszázsfunkciókkal ellátott rendszer.

A Fujiiryoki JP-1100 4D/4S masszázs mechanizmusa automatikusan érzékeli a gerinc alakját és a vállak helyzetét, így lehetővé teszi az Ön testformájához igazodó optimális masszázst. Széles választékú masszázsprogramok és -típusok kínálnak jólétet, egészséget és ellazulást.

Dupla szkennelés

A Japán professzionális masszázsfotel „kettős szkennelés” funkciója célzottan érzékeli az egyéni felhasználók gerincének és vállának pontos alakját. Ez az innovatív technika biztosítja, hogy a masszázs megfelelően és precízen illeszkedjen mindenki egyedi igényéhez.

A kettős szkennelés által nyújtott funkció lehetővé teszi, hogy a masszázsfotel a megfelelő nyomással és hatékonysággal kezelje a fájdalmas izomterületeket, biztosítva ezzel a teljes kényelmet és megfelelő terápiás hatást.

4D masszázsfotel

S-vonalban a gerincet érzékelő rendszer

HÍVJA SZAKEMBERÜNKET
Fujiiryoki jp2000

Vállakat érzékelő rendszer

HÍVJA SZAKEMBERÜNKET

Teljes testre kiterjedő 4D mélyszöveti masszázs

A Fujiiryoki JP-1100 masszázsfotel kiváló teljesítményt nyújt a szállodai masszázsiparban, élsportolók felépülésében és a mindennapos használatban egyaránt. Az innovatív tervezés és fejlett technológia lehetővé teszi, hogy kimagasló eredményeket érjen el a relaxáció és mélyszöveti masszázs területén. Ez a megoldás magas szintű kényelmet és terápiás hatást biztosít, ami ideális az intenzív fizikai tevékenységek utáni regenerációhoz és a mindennapi stressz enyhítéséhez egyaránt.

A Fujiiryoki JP-1100 készülék kivételesen hasznos a krónikus izomfájdalmak enyhítésére. Az általa nyújtott testterápiás programok hatékonyan és határozottan célozzák meg az izmok mélyebb rétegeit, jelentős enyhülést és relaxációt biztosítva.

A görgők 4D teljesítménye a természetes emberi kéz mozgásához hasonló, (fel/le, balra/jobbra, előre/hátra, könnyen állítható sebességgel), így biztosítva a maximális kényelmet és terápiás hatást.

masszazs gorgok masszazssszek

A masszázsfotelek széleskörű intenzitási skálája a legmagasabb színvonalú masszázsélményt biztosítja, melyben 12 különböző intenzitási fokozat áll rendelkezésre a masszázs terápiákhoz.

HÍVJA SZAKEMBERÜNKET

A Fujiiryoki már több mint 20 éve folyamatosan fejleszti a két mechanikus masszázsgörgőt, melyek precíz és hatékony, masszázst biztosítanak. Az innovatív megoldások között kiemelkedik a 4D mélyszöveti masszázs, amely a Fujiiryoki wellness programjainak egyik úttörő részét képezi. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy a masszírozó görgők akár 12,5 cm mélyre hatoljanak a mélyszövetekbe, igény szerint.

Költség Becslés

A Nyirokmasszázs Jótékony Hatásai és Egészségügyi Előnyei”

A Fujiiryoki JP-1100 4D/4S Masszázsszék légáramlását a légpárnák a következőképpen optimalizálják: az egyik légpárna gyorsan és azonnal megtelik, míg a másik lassan és fokozatosan ereszti le. Az erőteljes mozgó légpárnák igazán boldogító ellazulást és masszázsélményt biztosítanak. Ez a technika tökéletesen utánozza a professzionális masszőr kezének masszázsmozdulatait.

masszazsfotel legparnas masszazs

Levegőrendszer légpárnákkal

A masszázsfotel 31 légpárnával rendelkezik, és 3 különböző légmasszázs technikát kínál:

1. Kézi dagasztástechnika

2. Impulzus üzemmód

3. Normál mód

Légpárnás masszázs minden területen

A légpárnák mozgásának olyan csodálatos masszázsélményben lehet része, amely túlmutat a manuális masszázsokon. A prémium teljes testmasszázs szék egyik fő jellemzője, hogy a test minden egyes területére kiválasztható a masszázs intenzitása a légpárnákkal. Míg a testet a légpárnák a helyén, a masszázsfotel meghosszabbítja a lábakat és lefelé húzza, így minden terület teljes edzést biztosít. A kényelmes és gyengéd nyújtási technika kiválóan alkalmas a merev, feszült izmok ellazítására

BESZÉLGETÉS SZAKEMBERHEZ
Masszazsfotel taviranyito

Távirányító színes érintőképernyővel

A Fujiiryoki JP-1100 masszázsfotel jól látható távirányítóval rendelkezik, 10 cm-es LCD képernyővel.

Egy gombnyomással élvezheti a gyors, de hatékony előre meghatározott 30 perces, 16 perces vagy 7 perces programokat. A rövid, 7 perces masszázsprogramok nagyszerű lehetőséget nyújtanak a merev izmok ellazítására és a fáradtság enyhítésére. Összesen 85 masszázstípus áll rendelkezésére

KÉRJ ÁRAJÁNLATT

30 perces programok

VIP program

Merevségre hajlamos területekre összpontosít, hasonlóan egy masszázsszalonban tapasztalt élményéhez.

Elit program

Élvezze a fényűző és relaxáló masszázst, mintha több masszőr dolgozna egyszerre a testen.

Esti terápia

Hatékony nyújtó és masszázs program. Ideális elalvás elött.

Nyújtás

Az egész test izmainak lassú és mély ellazítására szolgáló nyújtási program garantálja a teljes test kényeztetését.

Légpárnás masszázs

A lassú és kényelmes légpárnákkal történő masszázs hatékonyan enyhíti a fáradtságot és feszültséget az teljes testben.

16 perces programok

Teljes test masszázs

 • Extrém regeneráló
 • Regeneráló
 • Frissítés
 • Relaxáció
 • Gyengéd

Nyak/váll masszírozása

 • Extrém regeneráló
 • Regeneráló
 • Frissítés
 • Relaxáció

Deréktáji masszázs

 • Extrém regeneráló
 • Regeneráló
 • Frissítés
 • Relaxáció

Nyújtó (stretching) programok

 • Extrém nyújtás
 • Teljes nyújtás
 • Teljes légmasszázs
 • Technikai nyújtás

Memória

7 perces programok

6 féle gyúrási technika
 • Intenzív nyakmasszázs
 • Intenzív vállmasszázs
 • Intenzív lapockamasszázs
 • Intenzív derékmasszázs
 • Intenzív isiászmasszázs
 • Intenzív lábmasszázs
3 féle nyújtási technika
 • Nyaknyújtás
 • Hátnyújtás
 • Deréknyújtás
3 alapvető technika típus
 • Felsőtest
 • Alsótest
 • Alsótest nyújtás

180°-os vízszintes helyzet

Engedd el és lazíts. A Fujiiryoki JP-1100 4D masszázsfotel a súlytalanság érzését kínálja használójának, ez a szék 180°-ban dönthető konfigurációjának köszönhető. A lapos helyzetben kényelmesen érezheti magát, mivel lábai egy szintben vannak a maggal, és elősegíti a vérkeringést.

Nyújtás (nyújtás) minden foglalkozás előtt és után

A Fujiiryoki JP-1100 4D/4S masszázsfotel különféle nyújtó programokkal rendelkezik, amelyek a masszázs elősegítésével segítik az izmok ellazulását.

Továbbá az izomfeszítés gyakorlata rendkívül hasznos és gyakran meghatározó myofasciális eredetű fájdalmak esetén is: izomfeszüléses fejfájás, nyakmerevség, vállfájdalom, karfájdalom és teljes hátfájás, még megváltozott csigolyakonfiguráció esetén is.

BESZÉLGETÉS SZAKEMBERHEZ

Nyújtás és lazítás 2 lépésben

fujiiryoki jp-1000

A légpárnák biztosan tartják a lábakat, miközben a lábtartó előre húzódik.

jp1000 fujiiryoki

A légpárnák biztosan tartják a lábakat és a csípőt miközben a lábtartó leereszkedik.

Javítsa a testtartását

A 4D mélymasszázs javítja a testtartást, növeli a mobilitást, korrigálja az izmok egyensúlyhiányát, csökkenti a stresszt és a fejfájást. Valójában a Fujiiryoki JP-1100 masszázsfotelt kifejezetten a Japánban végzett orvosi kutatások alapján tervezték, hogy megfeleljen minden felhasználó igényeinek.

Intenzív akupresszúrás kezelés

Mint egy forró köves masszázs, a Fujiiryoki egyedülálló kettős fűtési rendszere láb- és hátgörgőkkel van kombinálva. Úgy tervezték, hogy ellazítsa az izmokat és csökkentse a feszültséget. Végső soron javítja a keringést az egész testben.

Fujiiryoki masszazsfotel
KÉRJ ÁRAJÁNLATT
fujiiryoki jp2000 5d

A talpi izomzatra irányuló shiatsu masszázs és a speciálisan a talp alakjához alkalmazkodó masszázshengerek teljesen hatékony masszázst biztosítanak.

Fujiiryoki talpak masszazsa

Két kiálló görgő: Végezzen erősebb vagy gyengédebb mozdulatokat, meghosszabbítva és ellazítva a lábakat/lábakat.

Dupla fűtésű masszázsszékrendszer

A testhőmérséklet segít enyhíteni az izomfeszültséget. A Fujiiryoki dupla melegítővel 43°-ra felmelegítheti a hidegre és merevre hajlamos hátat és lábakat.

Javítsa perifériás keringését a talpmelegítés funkcióval

Élvezze a kellemes talpmelegítés funkciót, amely nemcsak kényelmes, de egyúttal segít a perifériás keringés javításában is. Engedje meg, hogy ez a kettős hatású élmény gondoskodjon a talpai egészségéről és a teljes testi-lelki kényeztetésről.

BESZÉLGETÉS SZAKEMBERHEZ
melegitett masszazsfotel

A kényelmesebb masszázs érdekében a hátrész fűthető.

labak melegitese

Gyengéden felmelegíti a lábát, amely könnyen kihűl.