Skip to main content

Adatvédelmi irányelvek

A Fujiiryoki Holding nagy jelentőséget tulajdonít az Ön magánéletének védelmének. Jelen adatvédelmi szabályzat célja, hogy tájékoztassa Önt arról, hogyan kezeljük személyes adatait, és tisztázza az Ön jogait.

Dióhéjban az Ön személyes adatait a következő célok érdekében kezeljük:

Vásárlások vagy rendelések adminisztrálása.
Tájékoztatjuk Önt vásárlásairól, ideértve a rendelési visszaigazolások küldését és az értékelések kérését.
Marketing és személyre szabott termékinformációk terjesztése e-mailben és szöveges üzenetekben.
Személyre szabott marketing kialakítása digitális csatornákon keresztül.
Segítségnyújtás az ügyfélszolgálattal kapcsolatos kérdésekben.
Törvényi kötelezettségek teljesítése, így elállási jog, panaszkezelés, számviteli törvény betartása.
Az alábbiakban további részleteket olvashat arról, hogyan és miért kezeljük személyes adatait, valamint azt, hogy milyen módon befolyásolhatja adatkezelésünket, beleértve az adott adatkezelési tevékenységekkel, például marketinggel kapcsolatos tiltakozási jogát.

Továbbá tisztázzuk adatkezelésünk jogalapját és azt, hogy mennyi ideig őrizzük meg személyes adatait.

Hozzáférés az Ön személyes adataihoz:

Az Ön személyes adatait elsősorban a Fujiiryoki kezeli. Személyes adatait azonban megosztjuk harmadik felekkel az alábbiak szerint:

– Informatikai rendszerünk és üzletmenetünk hatékonyságának biztosítása érdekében adatait olyan mértékben osztjuk meg informatikai beszállítóinkkal, amilyen mértékben a szerződéses kötelezettségeik teljesítéséhez szükséges.

– Fizetés feldolgozása során megosztjuk adatait az általunk használt fizetési megoldás-szolgáltatóval. Amennyiben Ön a számlafizetést választja, a pénzforgalmi szolgáltató megoszthatja adatait egy hitelintézettel pénzügyi elbírálás céljából.

– Az áruk kiszállításához és a visszaküldések kezeléséhez megosztjuk adatait a fizetési folyamat során kiválasztott szállítóval.

– Az ügyfélszolgálati megkeresések kezeléséhez megosztjuk adatait az ügyfélszolgálatunkat szolgáltató céggel.

– A digitális csatornák személyre szabott marketingje érdekében adatait megosztjuk az e csatornákért felelős harmadik felekkel.

– Franchise-alapú fizikai üzletek esetén megosztjuk adatait a franchise átvevőkkel.

– A digitális csatornás marketing kezelésében minket segítő külső partnerek is hozzáférnek az Ön adataihoz.

Személyes adatok továbbítása az EU-n/EGT-n kívülre:

Bizonyos esetekben az Ön személyes adatait az EU/EGT-n kívülre továbbíthatjuk informatikai beszállítóinknak, akik az Ön adatait az általunk adott utasításoknak megfelelően dolgozzák fel. Ezeket az átviteleket a vonatkozó adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően hajtják végre. Ha kérdése van az adatainak megosztásával kapcsolatban, vagy információra van szüksége a érvényben lévő biztosítékokról, forduljon hozzánk.

Az Ön befolyása adatkezelésünkre:

Az adatvédelmi jogszabályok értelmében Önt különféle jogok illetik meg, amelyek lehetővé teszik, hogy befolyásolja személyes adatainak feldolgozását. Ezek a jogok a következőket foglalják magukban:

– A hozzájárulás visszavonásának és a feldolgozás elleni tiltakozás joga, beleértve a marketinget és a profilalkotást is.

– Személyes adataihoz való hozzáférés joga.

– A pontatlan adatok helyesbítéséhez és a hiányos adatok kiegészítéséhez való jog. – A törléshez való jog („az elfelejtéshez való jog”) és a feldolgozás korlátozása.

– A felügyeleti hatósághoz benyújtott panasz joga.

– Az adathordozhatósághoz való jog. A személyes adatok feldolgozásának okának, az általunk kezelt adatok kategóriáinak, az adatkezelés jogalapjának és az egyes célok megőrzési időszakának alapos megértéséhez kérjük, olvassa el az alábbi szakaszokat.

Adatvédelmi irányelvek

A vásárlás feldolgozása magában foglalja a termékek kiszállítását, a fizetés feldolgozását, valamint a rendelési és szállítási visszaigazolások küldését. Az olyan adatok feldolgozása, mint az Ön neve, elérhetőségei, rendelési adatai és fizetési adatai. A jogalap a szerződés teljesítése, az adatokat a termék átadását követő tizenkét hónapig megőrizzük.

Ezenkívül a hitelkártyához, PayPalhoz vagy Klarna-hoz használt fizetési szolgáltató kezeli az Ön személyes adatait fizetési célból, és a Harmadik fél hitelkártya-feldolgozója vagy a PayPal vagy a Klarna felelős a feldolgozásra vonatkozó releváns információk biztosításáért.

Cél: Vélemények küldése a vásárlás befejezése után Az értékelésekhez olyan online platformokat használunk, mint a TrustPilot, a Google Reviews vagy bármely más speciális platform. Ezek a webhelyek saját adatvédelmi szabályzattal és információfeldolgozási feltételekkel rendelkeznek, és ezeket nem mi irányítjuk.

Cél: Marketing küldése e-mailben és szöveges üzenetekben Ez a cél marketingkommunikáció, hírlevelek és személyre szabott ajánlatok küldését jelenti e-mailben és szöveges üzenetekben. Személyre szabott kommunikáció érdekében feldolgozzuk az adatokat, beleértve az Ön nevét, e-mail címét és telefonszámát, valamint a böngészési és rendelési előzményeket. A jogalap az érdekek mérlegelése és bizonyos esetekben a beleegyezés. Az adatokat a vásárlás befejezésétől számított egy évig tároljuk, vagy amíg Ön le nem iratkozik hírlevelünkről, vagy nem tiltakozik a marketingre való tekintettel.

Cél: Személyre szabott marketing biztosítása digitális csatornákon Személyre szabott marketinget biztosítunk digitális csatornákon keresztül, megosztva az olyan adatokat, mint az e-mail cím, IP-cím és a cookie-k. A jogalap az érdekek mérlegelése, az adatokat a vásárlást követő tizenkét hónapig őrizzük meg.

Cél: Meghívás eseményekre és versenyekre Meghívunk eseményekre és versenyekre, feldolgozva az Ön nevét, e-mail címét, telefonszámát és földrajzi helyét. A jogalap az érdekek mérlegelése, az adatokat a vásárlást követő tizenkét hónapig őrizzük meg.

Cél: Ügyfélszolgálati ügyek adminisztrálása Az ügyfélszolgálati megkeresésekhez olyan adatokat dolgozunk fel, mint az Ön neve, e-mail címe, telefonszáma és az Ön által megadott releváns információk. A jogalap az érdekek mérlegelése, az adatokat az ügy megoldásától számított hat hónapig megőrizzük.

Cél: Megrendelés adminisztrálása a fizikai üzletekben A feldolgozás magában foglalja a termékek kiszállítását, a fizetések feldolgozását, valamint a bolti rendelések rendelési és szállítási visszaigazolásának küldését. A kezelt adatok közé tartozik az Ön neve, elérhetőségei, rendelési adatai és fizetési adatai. A jogalap a szerződés teljesítése, az adatokat a vásárlást követő tizenkét hónapig őrizzük meg.

Cél: Elállási jog, panaszok és egyéb követelések kezelése Elállási kérelmek, panaszok vagy egyéb követelések kezelése érdekében olyan adatokat dolgozunk fel, mint az Ön neve, elérhetőségei és a követeléseivel kapcsolatos információk. A jogalap a jogi kötelezettségeket és az érdekek egyensúlyát foglalja magában. Az adatok kezelése a reklamációs eljárás időtartama alatt történik.

Cél: A számviteli törvény betartása A számviteli törvény betartása érdekében olyan adatokat dolgozunk fel, mint az Ön neve, postacíme, e-mail címe, fizetési előzményei és tranzakciói. A jogalap jogszabályi kötelezettség, az adatok megőrzése a számviteli törvénynek megfelelően hét-nyolc évig történik.

Érdeklődési egyensúly:

Bizonyos célok érdekében az Ön személyes adatait jogos érdekeink alapján kezeljük. Ezt az értékelést érdekegyensúlyozási teszten keresztül végezzük, amelynek során megállapítjuk, hogy jogos érdekünk felülmúlja az Ön érdekeit és az Ön személyes adatai kezelésének mellőzéséhez való alapvető jogot. A jogos érdekeinkre vonatkozó részleteket a fenti szakaszok tartalmazzák, és az általunk végzett teszttel kapcsolatos további információkért forduljon hozzánk. Elérhetőségeink ezen adatvédelmi szabályzat elején találhatók.