Skip to main content

A masszázs, segít a mindennapi stressz leküzdésében:

Fujiiryoki JP-2000 5D M.I.

A Fujiiryoki JP-2000 5D M.I. masszázsfotelét a Japán Fujiiryoki gyártó több mint 70 éves tapasztalata és mély ügyfélközpontúsága inspirálta.

A mindennapi stressz és a különféle betegségek tünetei sok embert érintenek. Ezeket a mindennapi problémákat tanulmányozva a Fujiiryoki Japán szakemberei 1954 óta dolgoznak olyan kezelési módszerek kifejlesztésén, amelyek segítenek egészségünk megőrzésében és javításában.

A Fujiiryoki JP-2000 masszázsfotel tényleges előnyei:

Automatikus érzékelők és masszázs optimalizálási lehetőségek

A Fujiiryoki JP-2000 masszázsfotel mesterséges intelligencia 5D masszázs mechanizmussal, automatikusan érzékeli a gerinc alakját és a vállak helyzetét, lehetővé téve az Ön morfológiájához igazodó optimális masszázst. Jólétet, egészséget és ellazulást kínál a masszázsprogramok és -típusok legszélesebb választékával.

Kettős szkennelés

A Fujiiryoki szakemberei által tervezett érzékelők letapogatják a gerinc helyzetét (S-vonal), bemérik a vállak helyzetét, és továbbítják az információt az 5D M.I. masszázs mechanizmusnak, amely lehetővé teszi a felhasználó morfológiájához igazodó optimális masszázst.

4D masszázsfotel

S-vonal érzékelő rendszer

Konzultáljon szakértőnkkel
Fujiiryoki jp2000

Vállakat érzékelő rendszer

Konzultáljon szakértőnkkel

A világ első mesterséges intelligenciával ellátott 5D masszázsfotele

Az „5D” vagy „öt dimenzió” kifejezés a Fujiiryoki masszázsfotelek esetében  arra utal, hogy több dimenzióban képes testre szabott masszázst nyújtani:

 1. Vízszintes (jobb-bal): A görgők képesek oldalra mozogni, így a masszázs széltében is lefedi a teljes hátat.
 2. Függőleges (fel-le): Lehetővé teszi a masszázsfotelnek, hogy a masszázsgőrgők a háton fel-le mozogjanak.
 3. Előre-hátra mozgás:A masszázsgörgők előre-hátra mozognak, hogy változatosabb és hatékonyabb masszázsélményt biztosítsanak.
 4. Idő, gyorsaság váltakozás: A masszázs intenzitásának változtatását jelenti, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy az egyes szakaszokban különböző erősségű és időtartamú masszázsokat élvezzen.
 5. M.I.-t használó optimalizált nyomásérzékelés: Intelligens szenzorok segítségével a masszázsfotel képes érzékelni a test anatómiáját és alkalmazkodni az egyes felhasználók egyedi igényeihez.
fujiiryoki Masszázsfotel

A japán gyártó egy mesterséges intelligencián alapuló rendszer segítségével kifejlesztette és szabadalmaztatta a morfológiai izomfelismerő rendszert.

Az új Fujiiryoki JP-2000 5D M.I. masszázsfotel képes felismerni az izmok állapotát, mérni azok merevséget és ennek megfelelően beállítani a masszázsmozdulatokat, így biztosítva a tényleges előnyökön alapuló, személyre szabott masszázst.

BESZÉLGETÉS SZAKEMBERHEZ
jp3000

A két mechanikus masszázsgörgőt a Fujiiryoki már több mint 20 éve fejleszti. A precíz és hatékony, japán minőségű maszírozást a mesterséges intelligencia (MI) segítségével érik el.

Görgők maximális kiemelkedése kb. 12,5 cm

Masszázs intenzitása 12 szintig allítható

KÉRJ ÁRAJÁNLATT
legparnas masszazsfotel

Légpárnás masszázs a teljes test számára

A 3 féle üzemmód közül választhatja ki az Önnek legmegfelelőbb masszázsmódot, amelyek ugyanolyan hatékonyak, mint a kézi masszázs.

1. Kézi masszázs mód

2. Pulzáló mód

3. Normál mód

A légpárnák mozgásának köszönhetően olyan csodálatos masszázsélményt élvezhet, amely túlmutat a kézzel végzett masszázsokon. A masszázsfotel egyik fő jellemzője, hogy a légpárnás masszázs erősségét minden egyes, kívánt testrészhez kiválaszthatja. Miközben a testet a légpárnák a megfelelő pozícióban tartják, a masszázsfotel nyújtja és lefelé húzza a lábakat, így minden terület teljes átmozgatást élvezhet. A kényelmes és gyengéd nyújtási technika kiválóan alkalmas a merev és feszült izmok ellazítására

A Fujiiryoki JP-2000 masszázsfotel 31 légpárnával van felszerelve, amelyek az egész testet körülölelik. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a masszázs intenzitását zónánként állítsa be, és igényei szerint váltson a gyúró és a nyomásmasszázs között. A légpárnás masszázs elősegíti a vérkeringést és segít a nyirokvisszatartás enyhítésében, valamint nagyon pihentető hatású.

Teljeskörű masszázsélmény az 5D M.I. technológiával!

Shiatsu masszázsfotel

Gyengéd érintés

A masszázs lassú mozdulatokkal veszi kezdetét, melyek csökkentik a gépies hatás érzetét. Ezáltal hozzájárul a feszültség enyhítéséhez, miközben teljes testi és lelki regenerációt nyújt.

Shiatsu masszázsfotel

Shiatsu (mélyszöveti) masszázs

A Shiatsu mélyszöveti masszázs során, amikor a masszázsgörgő kinyúlik, a mozgás fokozatosan lassul, engedve, hogy a masszázsgörgők gyengéden nyomást gyakoroljanak a testre.

Luxus masszázsfotel

Határozott mozdulatok

Az M.I. automatikusan alkalmazkodik a felhasználóhoz, stabil intenzitással biztosítva a határozott gyúró jellegű masszázst a merev pontokon.

masszazsfotel taviranyito

Masszázsprogramok széles kínálata:

86 különféle masszázstípus

A Fujiiryoki JP-2000 masszázsfotel könnyen kezelhető távirányítója 10 cm-es LCD képernyővel rendelkezik.

A gyártó kidolgozott egy sor gyúrómozdulatsort a nyak, a vállak, a hát, a derék és a farizom masszírozására. A maximális hatékonyság érdekében ötvözi a különböző masszázsfajtákat.

Egy gombnyomással élvezheti az előre beállított 30 perces, 16 perces vagy gyors, de hatékony 7 perces programokat. Összesen 86 féle masszázs áll a rendelkezésére.

BESZÉLGETÉS SZAKEMBERHEZ

30 perces programok

VIP program

Merevségre hajlamos területekre összpontosít, hasonlóan egy masszázsszalonban tapasztalt élményéhez.

Elit program

Élvezze a fényűző és relaxáló masszázst, mintha több masszőr dolgozna egyszerre a testen.

Esti terápia

Hatékony nyújtó és masszázs program. Ideális elalvás elött.

Nyújtás

Az egész test izmainak lassú és mély ellazítására szolgáló nyújtási program garantálja a teljes test kényeztetését.

Légpárnás masszázs

A lassú és kényelmes légpárnákkal történő masszázs hatékonyan enyhíti a fáradtságot és feszültséget az teljes testben.

16 perces programok

Teljes test masszázs

 • Extrém regeneráló
 • Regeneráló
 • Frissítés
 • Relaxáció
 • Gyengéd

Nyak/váll masszírozása

 • Extrém regeneráló
 • Regeneráló
 • Frissítés
 • Relaxáció

Deréktáji masszázs

 • Extrém regeneráló
 • Regeneráló
 • Frissítés
 • Relaxáció

Nyújtó (stretching) programok

 • Extrém nyújtás
 • Teljes nyújtás
 • Teljes légmasszázs
 • Technikai nyújtás

Memória

7 perces programok

6 féle gyúrási technika
 • Intenzív nyakmasszázs
 • Intenzív vállmasszázs
 • Intenzív lapockamasszázs
 • Intenzív derékmasszázs
 • Intenzív isiászmasszázs
 • Intenzív lábmasszázs
3 féle nyújtási technika
 • Nyaknyújtás
 • Hátnyújtás
 • Deréknyújtás
3 alapvető technika típus
 • Felsőtest
 • Alsótest
 • Alsótest nyújtás

Vízszintes testhelyzet és zéró gravitáció

A masszázsfotel az alvóhelyzet kényelmét nyújtja Önnek, ahol vízszintes helyzetben tartja, ezáltal lehetővé téve a legkényelmesebb és legpihentetőbb testhelyzetet. Ebben az optimális helyzetben a fotel segít a testnek ellazulni és maximális pihenést biztosítani.

Hatékony izomlazítás és myofasciális fájdalomkezelés

A Fujiiryoki JP-2000 masszázsfotel különböző nyújtó programokkal rendelkezik, amelyek a masszázs segítségével lazítja el az izmokat.
Ezenkívül az izomnyújtás végzése rendkívül hasznos és gyakran döntő jelentőségű a myofaszciális eredetű fájdalmak esetén: izomfeszüléses fejfájás, merev nyak, vállfájdalom, karfájdalom és az egész hátat érintő fájdalom, még megváltozott gerinc konfiguráció esetén is.

KÉRJ ÁRAJÁNLATT

Nyújtás és lazítás 2 lépésben

Japán masszázsfotel

A légpárnák biztosan tartják a lábakat, miközben a lábtartó előre húzódik.

fujiiryoki

A légpárnák biztosan tartják a lábakat és a csípőt miközben a lábtartó leereszkedik.

Dupla melegítő rendszer

Élvezze a dupla melegített rendszer nyújtotta kényelmet a masszázsidő alatt.
Két beépített fűtési rendszer (derék/has és talpak) a kényelmesebb masszázsidő biztosítására.

Intenzív akupresszúrás kezelés

A Fujiiryoki JP-2000 masszázsfotel olyan, mintha egy kiváló masszőrre lenne otthona kényelmében. Lábait a megfelelő pozícióban tartja, a légpárnák a boka és a csípő stabil tartásáról gondoskodnak miközben a görgők akupresszúrát végeznek a talpán.

A talpakat masszírozó speciálisan kialakított henger ki-be kapcsolható, lehetővé téve Önnek, hogy igényeinek és hangulatának megfelelően alakítsa az élményt.

BESZÉLGETÉS SZAKEMBERHEZ
Fujiiryoki masszazsfotel
fujiiryoki jp2000 5d

A talpi izomzatra irányuló shiatsu masszázs és a speciálisan a talp alakjához alkalmazkodó masszázshengerek teljesen hatékony masszázst biztosítanak.

Fujiiryoki talpak masszazsa

A talpi izomzatra irányuló shiatsu masszázs és a speciálisan a talp alakjához alkalmazkodó masszázshengerek hatékony masszázst biztosítanak. Ezek erősebb vagy gyengédebb mozdulatokat végeznek, ezáltal nyújtva és ellazítva a lábakat.

Testre szabható melegítő funkció

A JP-2000 kifejlesztett melegítő funkcióval rendelkezik, melynek párnáit a derék körül elhelyezve vagy kibontva a hasi részen elhelyezve maximális kényelmet biztosít a felhasználó számára.

Javítsa perifériás keringését a talpmelegítés funkcióval

Élvezze a kellemes talpmelegítés funkciót, amely nemcsak kényelmes, de egyúttal segít a perifériás keringés javításában is. Engedje meg, hogy ez a kettős hatású élmény gondoskodjon a talpai egészségéről és a teljes testi-lelki kényeztetésről.

Masszázsszékek