Skip to main content

Gyakran felmerülő kérdések

Melyik a legjobb masszázsfotel?

Több mint 70 éves fennállása alatt a Fujiiryoki világszerte a legjobb masszázsfotelek vezető gyártójaként ismert.

Van masszázsfotel gyár Magyarországon vagy Európában?

Jelenleg nincs olyan masszázsfotel gyár sem Magyarországon, sem Európában, sem az Amerikai Egyesült Államokban, ahol a székek gyártása történne.
Ez a tevékenység Ázsiában koncentrálódik, főleg Japánban, Kínában és Dél-Koreában. Ezért, ha masszázsfotelt szeretnél vásárolni, ilyen országokból származó importált termékeket találhatsz az európai vagy az amerikai piacokon. Japán jelenti a legnagyobb tapasztalattal és gyártási kapacitással rendelkező régiót ebben a szegmensben.

Mely masszázsfotelek készülnek Japánban?

Japánban csak egyetlen masszázsfotel-gyár van, amelyet 1954-ben alapítottak, és a Fujiiryoki tulajdonában van.

Mi a különbség egy Japán masszázsfotel és egy Kínában készült masszázsfotel között?

Az egyik fő különbség a két típusú masszázsfotel között az általuk felhasznált technológia és a minőség. A Japán masszázsfotelek magasabb
minőségű anyagokból és szigorúbb minőségellenőrzés mellett készülnek, ami lényegesen hosszabb élettartamot és megbízhatóbb teljesítményt eredményez. A Japán gyártók gyakran beépítenek olyan innovatív funkciókat és terápiás technológiákat, amelyeket klinikai vizsgálatokkal teszteltek és bizonyítottak, például a nyomáspontok stimulálását vagy sok más speciális masszázstechnikákat.

A Kínában készült masszázsfotelek általában kedvezőbb áron kaphatók, de gyakran alacsonyabb minőséget és kevésbé fejlett technológiát
képviselnek. Ezek gyakran az alapvető masszázs funkciókkal rendelkeznek, mint például rezgés és görgőmozgás, de nem ugyanazokkal az összetett terápiás lehetőségekkel rendelkeznek, mint a Japán gyártmányok.

Összességében a választás az egyéni preferenciáktól, az elvárásoktól és a rendelkezésre álló költségvetéstől függ. Ha valaki hosszú távra tervez és magasabb minőséget és fejlett funkciókat keres, akkor a japán masszázsfotel lehet a jobb választás.

Mit jelent a 3D egy masszázsfotelben?

A 3D masszázsfotelek kiegészítik a hagyományos 2D mozgást azáltal, hogy a masszázsgörgők mélységében is képesek mozogni. Ez azt jelenti, hogy nemcsak fel-le, jobbra- balra mozognak a hát felületén, hanem a felhasználó testének mélységében is képesek változtatni a nyomást és a masszázs intenzitását így hatékonyabb masszázsban részesülnek.

Melyik masszázsfotel képes a legmélyebb masszázsra?

A Japán Fujiiryoki szakemberek által végzett vizsgálatok szerint a legintenzívebb masszázs, amit egy masszázsfotel képes nyújtani, 12 szint mélységben van. A Fujiiryoki termékcsalád bármelyik széke képes erre a magas teljesítményre, és ezáltal kiváló minőségű masszázs élményt kínál a felhasználóknak.

Mely masszázsfotelek rendelkeznek 5D-val?

Az 5D technológiával ellátott masszázsfotelek az egyik legfejlettebbek a piacon, különleges képességeikkel és testreszabott masszázseredményeikkel. A Japánok fejlesztették ki, az 5D egy teljesen új motor, amely a masszázsfotelt időben és a nyomás erősségében is képes testreszabni. Ez a fejlett technológia lehetővé teszi a
masszázsfotel számára, hogy még pontosabban és személyre szabottabban reagáljon, képes a masszázsfotelnek az időzítés és a nyomás intenzitásának finomhangolására is, így
egyedülálló és kifinomult masszázsélményt biztosít.

 

Mi a különbség a "zero gravity"azaz súlytalan pozíció masszázsfotel és a "180 fokos vízszintes dőlésszögű" masszázsfotel között?

Zéró gravitációban a teste nincsen 100%- ban ellazulva, ez azt jelenti, hogy az ülőfelület és a háttámla olyan szögben vannak elhelyezve, hogy a test feszültségét csökkentse, miközben az egész test egyenletesen eloszlik.
Amikor egy masszázsfotelben vízszintes állapotban van azaz 180 fokos dőlés szögben, a relaxáció más szinten történik, a test teljesen ellazult, mintha ágyban feküdne. Ebben a helyzetben a gravitációs terhelés a lehető legkisebb vagy null, így a test még mélyebb és teljesebb relaxációba kerül. Így a „180 fokos sík dőlésszögű” masszázsfotel terápiásan leghatékonyabb és legkényelmesebb testhelyzetet biztosítja a felhasználók számára.

Mindennapos használatra alkalmas?

Természetesen, a Japán masszázsfotelek valóban kiváló választásnak bizonyulnak mindennapos használatra. A 4-5D dimenziós görgők és a különféle masszázsprogramok és -technikák lehetővé teszik a test teljes kényeztetését és ellazítását anélkül, hogy mechanikus érzetet keltenének vagy károsítanák az izomszövetet. A fejlett technológia és a minőségi kivitelezés biztosítja, hogy ezek a masszázsfotelek hatékonyan enyhítsék a feszültséget és javítsák a kényelmet, miközben kímélik a testet.
A széles választékú masszázs programoknak köszönhetően mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb masszázst. Összességében a Japán masszázsfotelek magas szintű kényelmet és hatékonyságot nyújtanak az egészségünk javításában és fenntartásában.

Hogyan tudom megrendelni?

Egyszerűen töltesd ki a weboldalon található űrlapot. Mi azonnal felvesszük Veled a kapcsolatot, és a rendelést akár telefonon vagy e-mailben is leadhatod, megadva a teljes nevet, pontos szállítási címet, a kívánt modellt és színt. Mindent gondosan koordonálunk, így Ön nyugodtan várhatja kedvenc készülékének érkezését.
Email: [email protected]
Hívjon most! +36 70 578 4985