Skip to main content

Robot vállmasszázs

By május 14, 2024Masszázsfotelek

Robot vállmasszázs. Az izomösszehúzódások ellazítására

A vállizmok kicsi, nagy, periscapularis (lapockatáji) és deltaizomokból állnak. Mindezek együttesen formálják a vállat, és lehetővé teszik annak különböző irányokba történő mozgatását. Miért javasolt a rendszeres robot vállmasszázs? A deltoid izom a váll területén a legnagyobbnak mondható. Feladata a felső végtagok forgásának támogatása, valamint az oldalirányú, függőleges vagy vízszintes mozgások támogatása.

Tartalom:

  1. Robotos vállmasszázs – Hogyan előzheted meg az izommerevséget egy irodában töltött nap után?
  2. Merev váll szindróma – A leginkább ajánlott masszázstípusok a deltoid izom lazítására?
  1. Robotos vállmasszázs – Hogyan előzheted meg az izommerevséget egy irodában töltött nap után?

Az izomfeszülés és -szakadás a leggyakoribb váll betegség. Mindezek megzavarhatják a napi tevékenységeket, akut fájdalmat és a felső végtagok részleges vagy teljes mozgáskorlátozottságát okozva. Az izomszakadások vállgyulladást is okoznak. A fájdalom krónikussá válik, ha előre emeli a karját, és néha a problémás területen zúzódások is megjelenhetnek.

  • Melyek a vállmerevség fő okai?

A vállizmokat gyakran érinti a fizikai túlterhelés. A vállakat a túl nehéz tárgyak hordozásának vagy emelésének szokása is nyomja. Ezért ajánlott egy bemelegítési rutint egy új edzés megkezdése előtt. Nyak- és kar gyakorlatokat végezhet jógamozdulatokkal kombinálva. Hozzon létre egy változatos rutint, amely összetett mozgás csomagot foglal magában a váll területén. Válasszon egy robotos vállmasszázst, Deep Tissue típusú görgőkkel, amelyek akár 12,5 cm mélyen behatolnak a belső izmokba. Ugyanilyen fontos a táska használata, amely egyenletesen osztja el a két vállon hordott tárgyak súlyát.

Ezáltal felmelegíti az izmokat és serkenti a vérkeringést, felkészítve a testet az erőkifejtésre és megelőzve az izomfeszülést vagy -szakadást. Ezenkívül minden aktív nap után ajánlatos az izmokat lazító masszázzsal ellazítani. A legjobb minőségű masszázs- és relaxációs székek morfológiai leolvasó rendszerrel vannak kialakítva, amely segít a merev pontok felismerésében a precíz masszázs érdekében.

  1. Merev váll szindróma – A leginkább ajánlott masszázstípusok a deltoid izom lazítására?

A robot vállmasszázs továbbra is az egyik leginkább javasolt megoldás a merev váll szindróma megelőzésére és enyhítésére. A mesterséges intelligencia rendszer elemzi az izmok állapotát. Utána az ember fizikai állapotához igazítja a masszázsgörgők intenzitását. A gyúró hengerekkel felszerelt robotos vállmasszázs lassú mozdulatokkal kezdődik, hasonlóan a masszőr kezével végzett masszázshoz. Ahogy a görgők mélyebbre hatolnak a vállizmokba, a sebesség fokozatosan csökken, így akupresszúrás mozdulatokat hajtanak végre az érintett területen.

A dagasztómasszázs egyenletes intenzitást fejt ki a merev vállpontokon. A Japán masszázsfotelek VIP programja a merevvé váló testrészekre összpontosító masszázst kínál. Ugyanilyen előnyös az izmok, ízületek és csontok nyújtásának technikájával végzett masszázs (Stretching masszázs). A nyújtó masszázs elvégezhető az egész testen vagy bizonyos testrészeken. Az összehúzódások leküzdésére válasszon a nyaki régiót maszítozó programok közül a laptop előtt töltött hosszú nap után.

A deltoid izmot vagy a vállat alkotó többi izomcsoportot is érinthetik az erős ütések által okozott sérülések, balesetek, traumák. Ezeken kívül vannak még ízületi gyulladások, gyulladások, krónikus betegségek és egyéb tényezők, amelyek károsíthatják a vállterület szöveteinek szerkezetét. Ilyen esetekben orvoshoz kell fordulni a pontos ok megállapítása és a megfelelő kezelés előírása érdekében. Az alternatív gyógymódok kiegészíthetik az orvosi kezelést a gyógyulás felgyorsítása érdekében, de csak a szakorvos által javasolt módon.

ADX

Leave a Reply