Rólunk

1954 óta a gyártó Fuji Medical Instruments a világon elsőként gyárt tömegesen masszázsfoteleket. A vállalat világszerte elterjesztette ezt az "egyedülálló japán masszázskultúrát", és sok ember életmódjának és egészségmegőrzésének javításához járult hozzá. Alapítása óta a Fujiiryoki mindig olyan termékeket fejlesztett ki, amelyek megfelelnek az ügyfelek igényeinek, és jelenleg is számos olyan terméket fejleszt, amelyek minősített orvostechnikai eszközök. A masszázsfotelek története Első tervezési díj.

4s:4d_massage_chair_894

1967 - A Fuji megalkotja a világ első "Tapping" és "Kneading" masszázsfoteljét. 
1975 - A Fuji létrehozza a következő modellt, amely automatikusan átvált a gyúrásról a kopogtatásra. 
1979 - Első masszázsfotel görgővel.
1995 - A világ első légpárnás masszázsfotelje. 
2001 - A világ első 3D-s navigációs rendszere
2003 - Megkapja a különleges tervezési díjat, és elhozza a fűtési funkciót a 3D masszázsfotelbe légpárnás masszázzsal, gördülő masszázzsal, a gyúrás és a kopogtatás, a kopogtatás és a gyúrás automatikus váltásával.
2004 - A világ első vállmasszázsfotelje. 
2013 - megkapja a Japán Gépészmérnökök Társaságának Certified Design Award for Mechanical Engineering Heritage díját. A masszázsfotel "eredete": Az első FUJIIRYOKI automata masszázsgép
1954 A japán Oszakában megszületett a világ első sorozatgyártású masszázsfotelje. 
2014 Hivatalosan a "Gépészeti Örökség" címet viseli. 1954-ben a FUJIIRYOKI kifejleszti a világ első sorozatgyártású masszázsfoteljét.

first-producer-in-the-world-of-massage-chair_894

A FUJIIRYOKI-t 1954-ben alapították. Később Nobuo Fujimoto, aki az alapító volt, megnyitotta a "Fujiiryoki Műhelyt" a Hannamancho, Abeno-ku, Osaka városában, és ez volt a kezdet.
Abban az időben sok japán járt a város nyilvános fürdőibe. Fujimoto, aki súrolókeféket árult a nyilvános fürdők csempéinek mosásához, azon gondolkodott, hogy vajon tudna-e valamit tenni az öltözőben, ahol az emberek összegyűlnek és pihennek, hogy gyógyítsa a nap fáradalmait, és elkezdett egy masszázsfotel kifejlesztésébe. Az első prototípusok "hulladékhegyből" készültek. Miután többször próbálkozott az összeszereléssel olyan anyagokból, mint fa, baseball-labda, kerékpárlánc, autófogantyú, végül 1954-ben elkészült a világ első sorozatgyártású masszázsfotelje, "az első gép, a FUJIIRYOKI automata masszázs".
Csak egy "gyúrás" masszázsfunkciót szereltek fel, és ez egy egyszerű mechanizmus, amelyben a masszázsgolyók fel-le mozognak az oldalán elhelyezett fogantyú elforgatásával. Megtört a "kézzel történő kopogtatás, gyúrás vagy emberi eszközökkel történő gyúrás" hagyományos elképzelésével, és olyan forradalmi termékké vált, mint a "gépi masszázs, egyszerűen a székre ülve". A masszázsfotelek népszerűvé váltak a nyilvános fürdőkből, a melegvizes vendéglőkből az otthonokba és a világ minden táján, hogy továbbra is támogassák az emberek egészségét. Az első létrehozott gép a masszázsfotel eredete.

fujiiryoki-history-of-massage-chairs_894 

fujiiryoki-delaler-japan_894

Általában 1 órán belül válaszolunk munkaidőben. Hétvégén maximum 24 órán belül, vagy egyszerűen hívjon minket: +36 30 994 9753

Kapcsolatfelvétel click here
HÍVJON MINKET