Osaki Prémium JP-1100 4S/4D Mecha masszázsfotel

Osaki Prémium JP-1100 4S/4D Mecha masszázsfotel

Az OSAKI PRO Prémium a világ legfejlettebb 4D/4S masszázsfotelje

100% Japánban gyártott

Orvosi tanúsítvány száma: 229ABBZX00034000

A Fujiiryoki JP1100 a végső relaxációs 4D/4S masszázs robot. A világ legfejlettebb kettős testszkennelése biztosítja az optimális teljesítményt minden felhasználó számára.

Vásárolja meg a sajátját még ma és élvezze a Hi-Tech funkciókat otthonának kényelmében

HÍVJON MINKET
+36 70 578 4985

Share:

Tags:Fujiiryoki 4D relaxációs masszázsfotel
Vigyázzon az egészségére és relaxáljon

Vigyázzon az egészségére és relaxáljon

JP-1100 - a világ legújabb 4D masszázsfotelje, amely orvosi tanúsítvánnyal készült.

A JP-1100 masszázsfotelben a japán gyártmányú alkatrészek aránya a legmagasabb a masszázsfotelek márkái közül, miközben a legmodernebb funkciókat használja. A JP1100 fűtött fotel intuitív érintőképernyős távirányítóval, a világ legfejlettebb kettős testszkennelésével, amely biztosítja az optimális, minden felhasználóhoz igazodó teljesítményt, a világ legfejlettebb 4D masszázsrobotjával, A Fuji JP-1100 masszázsfotel a japán masszázsfotel technológia csúcsa, próbálja ki a sajátját még ma!

Prémium érzés & luxus dizájn

Prémium érzés & luxus dizájn

1954 óta a Fujiiryoki a világ legjobb minőségű masszázsfotelei innovációjával és fejlesztésével foglalkozik. A mechanizmust gondosan úgy alakították ki, hogy megfeleljen a test igényeinek és megoldja a nyak, a felső váll, a lapockák, a lábfej, a lábak és a derék merevségét. Az életmódunk egyre feszültebbé vált, ez a pszichológiai aggodalom tükröződik a testünkben, néhányan úgy érzik, hogy a hátfájás, a hátsó törzs, a hátfájás  személytől függ.

Az új Cyber Relax JP1100 sorozat a megoldás a mindennapi stressz enyhítésére nagy előnnyel, amelyet otthonában kényelmesen használhat. A számos kifinomult funkció minden egyes felhasználói igényre reagálhat.

4D Mecha -> Relaxációs Innováció Önnek

4D Mecha -> Relaxációs Innováció Önnek

Mélyrétegű izommasszázs

Fujiiryoki High Tech welness programok - segíthet ellazítani a testét a leginnovatívabb célzott mélyrétegű izommasszázzsal -> 12,5 cm (a világon a legjobb). Mindannyian szenvedünk súlyos izommerevségtől, függetlenül attól, hogy milyen korúak vagyunk. A görgők 4D teljesítménye az emberi kézmasszázshoz hasonlóan mozog fel/le, balra/jobbra, előre/hátra, és a sebesség időtartama is könnyen szabályozható. 

*A Fujiiryoki cég kutatása szerint (2017 májusától)

Mélyrétegű Kiwami Mecha Pro

Mélyrétegű Kiwami Mecha Pro

A legjobb eredmények a mély relaxációhoz a masszázsfotelek iparágában

A JP-1100 mechanizmusa segít a krónikus fájdalmak és izomfájdalmak csillapításában. A testterápiás programok mély nyomásra apellálnak a mélyebb izomrétegek újrarendezéséhez.

*A cégünk kutatásai szerint (2017 májusától)

Fejlett testszkennelés

Fejlett testszkennelés

Kettős érzékelés

Próbált már olyan masszázsfoteleket, amelyek masszírozzák a csontokat, és nagyon fájdalmas? Nos, egy profi masszázsnak nem ezt kell tennie!

A Fujiiryoki mesterséges intelligencia rendszere - ösztönösen érzékeli a gerinced alakját, felismeri a vállad helyzetét és mély, finom masszázst kínál az izmaidnak. Az érzékelők optimalizálják a masszázs pontjait.

A napi stressz megszüntetése

A napi stressz megszüntetése

12 szintű erősségű beállítás

Az Ön által tapasztalt izomfájdalomtól függően használhatja az automatikus 7 szintű programokat vagy a kézi 12 szintű programokat. Az intenzitást egyszerűen a távirányító képernyőjének megérintésével állíthatja be. 

Shiatsu-pontok masszázs

Shiatsu-pontok masszázs

Mélyrétegű-megközelítési technika

A japán gyártó teljesítménye arra irányult, hogy elkészítse a végső masszázsfotelt, amely képes megtalálni a pontos akupunktúrás pontokat tetőtől talpig, beleértve a térdeket is

Megfelel a masszázs szükségességének

Az egész test kényelme érdekében készült

41 típus

85 változatos gyúrási technika

Nyak, vállak, hát, derék, csípő különböző technikákat alkalmazunk és az  különböző testrészeknek szenteljük.

Korszerű japán légpárnás pulzáló masszázs

Korszerű japán légpárnás pulzáló masszázs

Gyönyörködtető vibrálás

Minden ügyfelünk szereti a légpárnás masszázs technikát. A légmasszázs működése az időszakos nyomásra és elengedésre épül. A magas szintű relaxáció biztosítása érdekében az AI a levegőellátást úgy szabályozza, hogy utánozza a professzionális masszőr által végzett kézi masszázs rugalmasságát.

A japán JP-1100 áramlási sebessége optimalizált és szabályozott: az egyik légzsák gyorsan és azonnal, míg a másik lassan és fokozatosan fújódik fel. Erőteljes mozgású légzsákok, amelyek olyan példátlan nyomást és relaxációt biztosítanak, mint egyetlen más termék sem, amelyet eddig tapasztalt.

Három üzemmódú légpárnás masszázs rendszer

Három üzemmódú légpárnás masszázs rendszer

3 légpárnás üzemmódot kínál, amelyek a kézmasszázs rugalmasságát idézik előage:
 • Kézi gyúró üzemmód
 • Pulzáló üzemmód
 • Normál üzemmód
Légpárnás masszázs
31 légzsákkal burkolja be a testét, és segít kényelmesen oldani a fáradtságot. Az egyes területek erősségét beállíthatja.
 • Vállmasszázs
 • Láb-/talpmasszázs
 • Karmasszázs
 • Új vádlimasszázs
 • Derék/medence masszázs
 • Nyaki nyújtómasszázs
 
Talpi shiatsu görgők

Talpi shiatsu görgők

Érzékeny, feszes vagy fájó izmok esetén

 JP-1100 AI mechanizmus olyan kezelés, amely javítja a mobilitást. A lábizmokat a görgőkkel masszírozza. Ez egy nagyszerű funkció sportolók, hölgyek vagy bárki számára, akinek szüksége van a fájó lábizmok enyhítésére. 2019-ben a JapánCyber Relax modell a lábujjak számára előretolt melegítőkkel van felszerelve, amelyek segítenek a vérkeringés javításában.

Plantar Fascia lábmasszázs

Plantar Fascia lábmasszázs

Sokan közülünk nem sokat törődnek az igénybevett lábakkal. Energetizálja újra a testét, fokozza a hangulatát és szüntesse meg az izomfájdalmakat az új Cyber Relax JP-1100 lábmasszázs funkcióval. A görgők egyedi formája masszírozza a talpak belső és külső részét, és ellazítja. A talpi fascia elnyeli a járás okozta ütődést. Az Ön igényei szerint a Fujiiryoki JP-1100 lábmasszázs 3 fokozatban állítható.

180 fokos fekvő pozició

180 fokos fekvő pozició

Kiváló minőségű fekvő testtartás, hogy segítsen a kényelem érzésében. 

Adja át egész testét és pihenjen. Az új 4D Japanise Cyber Relax masszázsfotel a súlytalanság érzését nyújtja a felhasználónak. Ez a masszázsfotel által felvehető 180 fokos dőlésszögű konfigurációval rendelkezik.


JP-1100 fekvő pozíció (180 fok) masszázs előnyei

Megszünteti a hátfájdalmat

Megszünteti a hátfájdalmat

Emlékszel, hogy nagyszüleink régen feküdtek és párnákat tettek a lábuk alá? Ma erre van a Fujiiryoki Medical.

A 180 fokos lapos fekvés azonnali előnye-> Csökkenti a nyomást a gerincen és ellazítja az egész testet..

Figyelem! Nem minden Zero Gravity szék pihenteti a testet. Egyes gyártók olyan modelleket kínálnak, amelyek Zero Gravitybe dönthetőek, de nem szüntetik a feszültséget és a stresszt. A Fujiiryoki Medical mechanizmusa a legjobb az iparágban. Használja a hátpárnát a hát kényelméért.

Segíti a vérkeringést

Segíti a vérkeringést

Fujiiryoki mély relaxáció

Javul a vérkeringés a lábakban és csökkenti a duzzanatot. A lábak felemelése a szív szintje fölé 180 fokos lapos helyzetben segíthet megelőzni az olyan állapotokat, mint a visszérbetegség ( forrás: VascularWeb). A teste teljesen párhuzamosan igazodik a szívével. Ez az ergonómiailag helyes nyugalmi helyzet.

Javítja a helyes testtartást

Javítja a helyes testtartást

4D mélyszöveti ( sport masszázs)

Előnyök: Javítja a testtartást, növeli a mobilitást, korrigálja az izmok egyensúlyhiányát, csökkenti a stresszt, csökkenti a fájdalmat, más szóval a Fujiiryoki kifejezetten a japán orvosi kutatások alapján lett tervezve, hogy megfeleljen minden egyes felhasználó igényeinek.

Állítható lábtartók

Állítható lábtartók

A Cyber Relax JP-1100 tökéletes ülőhely minden családtag számára. A lábtartó több mint 34 cm hosszúra nyúlik. Ez a tökéletes masszázsfotel magas emberek számára is. Az intelligens mechanizmus azonnal az Ön testméretéhez igazodik.

Csak érezze a masszázst ...

Érezze a meleg masszázs luxusát

Érezze a meleg masszázs luxusát

Hátközép melegítése: A legmegfelelőbb emberi testhőmérséklet, amely segíthet megszüntetni az izomfeszültséget. A Fujiiryoki dupla testmelegítők felmelegítik a lapockák körüli területeket. Ezek a területek hajlamosak a merevségre, valamint a talpakat ( amelyek hajlamosak a lehűlésre).

Talp melegítése: A JP-110 az egyetlen japán masszázsfotel, amely lábfűtéssel és görgőkkel rendelkezik. Ezek a részek hajlamosak a lehűlésre, ezért célzottan felmelegítésre szolgálnak.

Megjegyzés: A csak a fűtés használata is lehetséges.

Erős nyújtás

Erős nyújtás

Az izmok lazításának és relaxálásának új módja.

Intenzív nyújtó masszázsprogramok

Intenzív nyújtó masszázsprogramok

   • Nyak nyújtás
   • Hát nyújtás
   • Derék nyújtás
   • Lábnyújtás
   • Térd nyújtás
   • Lábnyújtás
   • Dupla nyújtás
   • Swing (ringató) nyújtás funkció: A háttámla és a lábrész együtt mozog fel és le.
Teljes színes érintőképernyős távirányító

Teljes színes érintőképernyős távirányító

A 7 perces rövid masszázsprogramok intenzíven lazítják a merevséget és a fáradtságot, amelyet manapság az emberek jellemzően a mozgáshiány vagy az íróasztalos munka miatt tapasztalnak.

A masszázsfotel összesen magába foglal: 

 • 21 féle automatikus masszázsprogram
 • 12 féle masszázs
 • 6 regionális intenzív masszázs
 • 3 testlazító technika
 • 3 testrész koncentrált nyújtás

Válassza az Önnek megfelelő masszázsprogramot

A intenzív fókuszáló masszázs fő típusai

4D Nyakra fókuszáló masszázs

4D Nyakra fókuszáló masszázs

Ez a tökéletes relaxációs masszázsfotel az egész test számára, tetőtől talpig.

Shiatsu pont masszázs "semispinalis capitis izom".

Vállakra fókuszáló masszázs

Vállakra fókuszáló masszázs

 • A váll izmait célzó masszázs
 • A lapockára fókuszáló masszázs: A lapockák feszültségére és fáradtságára. 
Isiász-fókuszáló masszázs

Isiász-fókuszáló masszázs

Az isiászmasszázs kétféleképpen segíthet. A fő előnye a feszült izmok megnyugtatása. ( ha az izmok feszültek, nyomást gyakorol az ülőidegre). A Fujiiryoki JP-1100 intelligens japán technológiája úgy készült, hogy csökkentse az isiászidegre nehezedő nyomást.

A lágy/nyújtó masszázs segíti az endorfinok felszabadulását.

Láb-fókuszáló masszázs

Láb-fókuszáló masszázs

Képzelje el az ötfokozatú erőbeállítást egy pillanatra, amikor a lábai fáradtak, és pihenniük kell. Érzékelős shiatsu párnák és pulzálómasszázs, hogy azonnal felfrissüljön.

Legprecízebb testszkennelés

Legprecízebb testszkennelés

A JP-1100 masszázsfotel nagyon nagy pontossággal képes szkennelni a testét és megtalálni a shiatsu pontokat. A masszázs pontosan a testhez igazodik. A morfológiai szkennelést nagy pontossággal végzi, miközben azonosítja a hát akupresszúrás pontjait.

Fujiiryoki JP-1100 Bézs Masszázsfotel

Fujiiryoki JP-1100 Bézs Masszázsfotel

Elérhető bézs színben.

Fujiiryoki JP-1100 Fekete Masszázsfotel

Fujiiryoki JP-1100 Fekete Masszázsfotel

Elérhető fekete színben

4D JP-1100 Masszázsfotel Specifikációk

 

Gyúró masszázstechnika

 • Shiatsu hátmasszázs
 • Shiatsu nyújtó masszázs
 • Görgős masszázs
 • Hullámos görgős masszázs
 • 3D Mecha felfelé gyúró masszázs
 • 3D Mecha lefelé gyúró masszázs
 • 3D Mecha kopogtató masszázs
 • 3D Mecha hullámos masszázs

Nyak/Váll masszázsprogram

 • Nyaki relaxáció
 • Nyaki shiatsu
 • Nyaki tenyérgyúró masszázs
 • Extrém gyúró(vállak)
 • Extrém kopogtató(nyak)
 • Váll ütögető masszázs
 • Felső vállak nyomó masszázs

Hát/Derék masszázs

 • Extrém gyúró derékmasszázs
 • Extrém kopogtató derékmasszázs
 • Derék shiatsu masszázs
 • Derék tenyér masszázs
 • Fenékmasszázs
 • Lapocka masszázs
 • Rhomboid Specifikációk

 • Méretek (L x W x H):938 x 884 x 1383mm
 • Teljes hátradőlés(L x W x H ):880x2000x700 mm
 • Faltól való távolság: 50 cm
 • Tápegység: 50/60Hz ( AC100V-240V)
 • Energiafogyasztás:50-60Hz (130W)
 • Készenléti teljesítmény:0,3W
 • Motor fogyasztása: 90WNyújtó masszázs

 • Nyaki nyújtás
 • Hát nyújtás
 • Derék nyújtás
 • Térd nyújtás
 • Láb nyújtás
 • Test nyújtás


Fókusz masszázsprogram

 • Nyaki fókusz
 • Váll fókusz
 • Lapocka fókusz
 • Derék fókusz
 • Isiász fókusz

 Légpárnás masszázs erősség beállítás

 • Váll: 5 fokozatú beállítás
 • Kar: 3 fokozatú beállítás
 • Derék/fenék: 5 fokozatú beállítás
 • Láb: 5 fokozatú beállítás
Automatikus időzítő: 7, 16, 30 perc.4D Mecha Masszázs Beállítás

 • Gyúrás: 4 fokozatú beállítás (8-30 ciklus/perc)
 • Kopogtató: 4 fokozatú beállítás (250-650 ciklus/perc)
 • Fel és le: kb. 5,4 cm/másodperc
 • Egyérintéses fekvő pozícó & Visszaállító gomb
 • A háttámla és a lábtartó bármilyen kívánt pozícióba állítható
 • Automatikus lábhossz-érzékelés
 • Egyérintéses fekvő pozícó & Visszaállító gomb


 Biztonsági jellemzők

 • FDA-listás orvosi eszköz
 • UL listázott
 • Túlmelegedés elleni védelem
 • Túlfeszültség elleni védelem
 • Önellenőrző Szkennelés
 • Görgők a könnyű mozgatáshoz


 

Ügyfeleink szerint:

"Makkai A.: Fogalmam sem volt a Fujiiryoki gyártóról, amíg nem jártam Japánban, és nem használtam a szállodámban.  Én és a feleségem már az első masszázs után terveztük, hogy megvesszük. Hihetetlen, hogy ez a termék mit tud tenni a relaxáláshoz. Már volt otthon egy masszázsfotelünk, de azt eladtuk, és megvásároltuk a Fujiiryoki Medical-t. Ajánlom mindenkinek, aki minőséget szeretne otthonába."

"Bodor J.: A szállítás nagyon gyorsan érkezett, köszönöm a profi munkát! Üdvözlettel"

"István: Ez az első alkalom, hogy veszek egy masszázsfotel, de nem teszteltem jó néhányat, mielőtt megvettem. Amikor én és a feleségem teszteltük a Fujiiryoki Medicalot, csak úgy elaludtunk benne, szinte. Ez nem csak egy masszázsfotel....ez egy kezelés a testnek. Köszönjük a gyors szállítást, fogjuk ajánlani a barátainknak és a családunknak."

"Ferenc: Köszönöm a gyors szállítást. Már 2 éve szerettem volna ezt a masszázsfotel, most, hogy beköltöztünk az új házba, megvettük. A szkennelési funkció varázslatos! A memória programozás is olyan könnyen használható, mint semmilyen más masszázsfotel. Nagyon elégedettek vagyunk a Fujiiryokival. Ajánlani fogjuk a barátainknak.

 

Általában 1 órán belül válaszolunk munkaidőben. Hétvégén maximum 24 órán belül, vagy egyszerűen hívjon minket: +36 30 994 9753

Kapcsolatfelvétel click here
HÍVJON MINKET