OSAKI Fujiiryoki JP 2000 Masszázsfotel Limitált Kiadás 2022

OSAKI Fujiiryoki JP 2000 Masszázsfotel Limitált Kiadás 2022

A legjobb masszázsfotelt keresi családja számára?

A japán Fujiiryoki Cyber Relax JP-2000 a világ első 5D+AI masszázsfotelje

100% Japánban Gyártott

Orvosi bizonyítvány száma: 230ABBZX00123000


HÍVJON MINKET
+36 70 578 4985

Share:

Tags:JP-2000 masszázsfotel
Az ÚJ Fujiiryoki Cyber-Relax JP-2000

Az ÚJ Fujiiryoki Cyber-Relax JP-2000

Az új Fujiiryoki Cyber-Relax JP-2000

A Fujiiryoki JP-2000 masszázsfotel Smoke Beige színben egy limitált kiadás. Csak nagyon rövid ideig lesz kapható, és az ebben a színben gyártott masszázsfotelek száma korlátozott. A Fujiiryoki JP-2000 a technológiailag legfejlettebb modell, amely a mesterséges intelligencia algoritmusának köszönhetően megtestesíti a masszázsfotelek japán feltalálójának úttörő elképzelését a masszázsról.

Fujiiryoki JP-2000 - a masszázsfotel, amely segít leküzdeni a mindennapi stresszt

Fujiiryoki JP-2000 - a masszázsfotel, amely segít leküzdeni a mindennapi stresszt

Életmódunk az idő múlásával folyamatosan változik. Ma már mindannyian más-más problémától szenvedünk, legyen szó stresszről, az okostelefonok és számítógépek használatából eredő nyak- és vállfájdalomról, vagy a munkahelyen túl sokáig ugyanabban a pozícióban való ülésből eredő rossz vérkeringésről. A JP 2000 egy olyan masszázsfotel, amely segítségére siet, hogy hatékonyan küzdjön mindezen problémák ellen


5D + AI mechanizmus

5D + AI mechanizmus

Ez a masszázsfotel gyengéd, mély és precíz masszázst kínál. Olyan érzésre és kényelemre tervezték, amely túlmutat a kézi masszázson. A mesterséges intelligenciának és a precíziós mechanizmusnak köszönhetően olyan gyengéd masszázsokat fejlesztettünk ki, amelyek mechanikus mozdulatok helyett olyan érzést keltenek, mintha egy mestermasszőr végezné a masszázst.

Az intenzitás is automatikusan, valós időben igazodik az izmok aktuális állapotához, és folyamatosan alkalmazkodó masszázs segítségével lazítja el a stresszpontokat.

S-TRACK kialakítás

S-TRACK kialakítás

A JP-2000 5D masszázsrobotja S alakú pályát követ, hogy jobban alkalmazkodjon a gerinc alakjához. A pálya biztosítja, hogy a masszázsgörgők a fejtetőtől a farokcsontig el tudjanak jutni.

Fujiiryoki JP-2000 masszázsfotel automatikus programok

Fujiiryoki JP-2000 masszázsfotel automatikus programok

  • Összesen 35 különböző program közül választhat.
  • 23 automatikus program az egész test számára
  • 12  program speciális izomterületekre
  • 86 különböző masszázstechnikából választhat
  • A masszázs intenzitása akár 12 különböző fokozatban is beállítható, a választott masszázs típusától és minden egyes személy preferenciájától függően.
SHIATSU reflexológiai masszázs

SHIATSU reflexológiai masszázs

Kombinálja a shiatsu masszázstechnikákat a talpi izmokat célzó görgőkkel. Ezek kifejezetten a talpra tervezett görgők, amelyek a mélymasszázs érdekében alkalmazkodnak a láb formájához. Használja a SHIATSU masszázs mozdulatait, miközben a bokák és a vádli közelében található légkompressziós rendszerrel stabilan tartja a lábakat. Ez javítja a vérkeringést a beépített fűtéssel kombinálva.
Kettős melegítési rendszer

Kettős melegítési rendszer

Kétféle fűtés került beépítésre, hogy kényelmesen és hatékonyabb masszázst nyújtson. Kettős elektromos ellenállás a gyors felmelegítéshez. Beépített fűtőelemekkel ellátott hátpárnákat használunk. Ha a hátán fekszik, a dereka körüli területet is melegítheti.

Légpárnás masszázs

Légpárnás masszázs

Ez a masszázsfotel légpárnás masszázst kínál: olyan élvezetet és relaxációs állapotot, amelyet eddig talán még nem ismert. Önt 31 légzsák veszi körül, amelyek állítható intenzitással serkentik a nyirokkeringést, csökkentik a fáradtságot, megkönnyebbülést és jól megérdemelt pihenést nyújtanak.

A masszázsmozgások mesterséges intelligencia és egy nagy pontosságú motor segítségével történő vezérlésével olyan gyengéd masszázsokat fejlesztettünk ki, amelyek valós időben igazodnak az egyén izmainak állapotához, hogy stabil masszázzsal lazítsák el a merev pontokat.

Műszaki adatok:

Műszaki adatok:

A főegység mérete (kb.): Szélesség 760 x hosszúság 1380 x magasság 1250 mm
A kar/láb maximális használata esetén: Szélesség 880 x hosszúság 2000 x magasság 740 mm.

  • Minimális szélesség összeszerelés előtt (kb.):680 mm
  • Súly (Kb):78kg
  • Teljesítmény: AC 100V(50/60 Hz)
  • Fogyasztás Teljesítmény:115W (Melegítés: 25W) (Készenléti energia: 0.3W)
  • Javasolt idő: 30 perc

Általában 1 órán belül válaszolunk munkaidőben. Hétvégén maximum 24 órán belül, vagy egyszerűen hívjon minket: +36 30 994 9753

Kapcsolatfelvétel click here
HÍVJON MINKET