Skip to main content

Mi is a wellness vagy jóllét

By május 13, 2024Masszázsfotelek

Mi is a wellness vagy jóllét?

Mi a wellness vagy a jóllét? Egyszerűen fogalmazva, ez a fogalom olyan szokásokat foglal magában, amelyek elősegítik a testi és lelki egészséget. Itt egy komplex rutinról lehet szó a külső megjelenés javításáról, a tápláló étrend megközelítéséről, a fizikai aktivitás és az érzelmi egyensúly egyensúlyának kialakításáról stb. Fedezze fel a következő sorokban azokat a legnépszerűbb szokásokat, amelyek meghatározzák a wellness (vagy jóllét) fogalmát, és vezesse be őket a mindennapi rutinjába a kiegyensúlyozott élet érdekében.

Tartalom:

  1. Mi a wellness? – Miért van szüksége masszázsfotelre?
  2. Mit jelent a wellness? – Milyen előnyökkel jár a természettel való kapcsolat?
  1. Mi a wellness? – Miért van szüksége masszázsfotelre?

A jólét benned kezdődik. Fizikai megjelenésed összhangban van azzal, amit minden étkezésnél eszel.

  • A jólét belülről fakad: a táplálkozás

Változatos étrendet alkalmazzon, hogy szervezete minden kategóriából elegendő rostot, ásványi anyagokat, fehérjéket és vitaminokat kapjon. Amennyire csak lehetséges, próbáljon meg nyersen vagy főzve enni a gyümölcsöket és zöldségeket, hogy kihasználja természetes tulajdonságaikat.

  • A mozgás nélkülözhetetlen, függetlenül a kinti időjárástól

A wellness-koncepció a fizikai aktivitást segíti elő, lehetőleg a szabadban. Ha az idő vagy az időjárás nem engedi, akkor készítsen egy mérsékelt edzésprogramot, hogy a borongós napokon is kitartóan tudja tartani magát. Robot masszázst, nyújtó gyakorlatokat és masszázst, jógát és pilatest ötvöző programot követhetsz. A reggelt 15 perces masszázzsal, aerob gyakorlatokkal és légzőgyakorlatokkal is erőteljesen kezdheti. Elengedhetetlen minden nap gyakorolni, függetlenül az időtartamtól. Válasszon olyan sportot, amelyik Önt képviseli, vagy korlátozza magát masszázzsal, otthoni gimnasztikával, kocogással vagy kerékpározással. Ezek mindegyike egy sor előnyt kínál, amelyeket később meg fog köszönni magának.

  • Az ápolt fizikai megjelenés nem csak divat

Az ápolt fizikai megjelenés minden nap nagy hatással van a hangulatra és az önbizalomra is. És a rólad alkotott kép az élet minden területén befolyásolja a sikert vagy a kudarcot. Az ápolt megjelenés tehát elengedhetetlen, de ennek megőrzéséhez szükséges az étkezési és alváshigiéniát kötelezően rávenni magunkra. Tehát a ragyogó bőrnek hidratálásra van szüksége. A bőr egészséges megjelenése a minőségi alvás eredménye. Ha különböző okok miatt alvászavarral szembesül, tapasztalja meg a Japán masszázsfotel Night Healing programjának hatásait.

  1. Mit jelent a wellness? – Milyen előnyökkel jár a természettel való kapcsolat?

A wellness gondolata túlmutat a relaxáción és a szépségszalonokon. Mindent figyelembe vesznek, ami lelkileg jó, mert amikor boldogok vagyunk, akkor csökken a stresszhormon szintje, így automatikusan magas lesz az általános tónus. Amennyire csak lehetséges, kapcsolódjon a természethez.

Menjen kirándulni, étálni és élvezze a természet hangjait, mint például a madarak csicsergése, a víz hangja, a levelek susogása, amelyek automatikusan megnyugtatják az elmét. A séta után otthona kényelmében fiatalodjon meg a 30 perces légpárnás Mindfulness masszázs programmal. Az aromaterápia hatásaival és virág aromás illóolajok használatával.

A wellness tehát a káros vagy haszontalan szokások fokozatos felváltását jelenti egészségesekkel, egyben aktív és pihentető életmódra orientálva. A wellness azt jelenti, hogy odafigyelsz egészséged minden aspektusára, a tested gondozásától az alvásod és étrended minőségéig. Mindez következetességet jelent, hiszen az egészség egy folyamat vagy  életmód amin folyamatosan dolgozol.

ADX

Leave a Reply