Skip to main content

Masszázs fotelek lábtartóval – 9 ok, amiért érdemes birtokolni egyet

By május 14, 2024Masszázsfotelek

Masszázs fotelek lábtartóval – 9 ok, amiért érdemes birtokolni egyet

A láb a nap folyamán a leginkább igénybe vett területek közé tartozik, még ülés közben is. A test súlyát a lábak tartják és egyensúlyozzák, fáradtság vagy túlsúly miatt gyulladások, helyi fájdalmak válthatnak ki. A napi beosztás miatt egyre nehezebb lehet egyensúlyt tartani a munka, a családi kötelezettségek és a pihenési rutin között. Ha az idő nem engedi, hogy folyamatosan hívja a masszázs szalonokat, győződjön meg arról, hogy néhány lábtámaszos masszázsfotel pontosan azt a pihenést nyújtja, amelyre a nap bármely szakában szüksége van.

Függetlenül attól, hogy milyen életmódot választottál, a lábad minden nap nyomást érez, ezért tanácsos egy rutint követni az izmok és ízületek ellazítására.

Tartalom:

  1. Lábtartóval ellátott masszázsfotelek, amelyek helyettesíthetik a szalonok látogatását
  2. Fotelek kihúzható támasztékkal masszázshoz és relaxációhoz, ideálisak a gyógyulási időszakokhoz
  1. Lábtartóval ellátott masszázsfotelek, amelyek helyettesíthetik a szalonok látogatását

Lábtartóval ellátott masszázsfotelek gondoskodnak a lábak egészségéről a combtól a talpig. Még egy gyors 7 perces masszázs is elegendő az izomfeszültség oldásához. A Slow stretch program gyengéd masszázst kínál lassú nyújtással, ideális a test elalvás előtti revitalizálására.

A professzionális masszázsfotelek lábtartóval rendelkeznek, amely lehetővé teszi az egyes felhasználók magasságának megfelelő beállítást. A lábakat leengedik, majd határozottan kinyújtják, miközben légpárnák veszik körül őket. A derekát légpárnák támasztják meg, a lábakat pedig egyszerre nyújtják le és fel.

Ugyanakkor a lábtámaszban található masszírozó görgők a talpat a középső íves résztől a végtagokig masszírozzák. Így élvezheti az akupresszúrás masszázs előnyeit, amelyet arra terveztek, hogy stimulálja a talp felszínén lévő energiapontokat és javítsa a perifériás keringést, otthona kényelméből.

A masszázsgörgők a távirányítótól a fizikai állapotának megfelelő intenzitásig állíthatók. Így masszírozás közben váltogathatja a gyengéd masszázst egy feszesebb masszírozással, amíg el nem érzi az optimális kényelem érzését. A talp alján lévő idegvégződések stimulálása segít megnyugtatni az idegrendszert az endorfinok, a jó közérzet hormonjainak felszabadításával.

  1. Fotelek kihúzható támasztékkal masszázshoz és relaxációhoz, ideálisak a gyógyulási időszakokhoz

A légpárnák optimalizálják a véráramlást azáltal, hogy ismételten összenyomnak és kis mennyiségű levegőt engednek ki, kezdve a medence területétől, a térd hátsó részétől, a vádlitól a bokáig. A hideg láb rossz keringést jelez. Ez számos tényezőn alapul, például hosszan tartó ülésen keresztbe tett lábbal, kényelmetlen cipőn vagy fizikai aktivitás hiányán stb. A napi 15 perces masszázs a professzionális talpfűtéses masszázsfotelben javítja a vérkeringést, különösen azoknak ajánlott, akiknek a lába hajlamos könnyen fázni.

A dagasztó és könnyű ütögetős masszázs görgőkkel és légpárnákkal elősegíti az izmok és ízületek mozgékonyságát és rugalmasságát. Ez az előny segít lerövidíteni bizonyos sérülések felépülési idejét, vagy növeli a ficamokkal, csúszásokkal, húzódásokkal, stresszes törésekkel és egyéb olyan eseményekkel szembeni ellenállást, amelyekre Ön naponta hajlamos.

Ezek a lábtartós masszázsfotelek a terhesség utolsó trimeszterében lévő nők számára is ajánlottak. Ebben az időszakban a testtömeg növekedése miatt a lábak nagyobb igénybevételnek vannak kitéve, mint valaha, ami fájdalmat és izomkopást vált ki.

Születés utáni időszakban is ajánlott a lazító talpmasszázs a gyógyulási időszak megkönnyítése érdekében. A szakemberek azt tanácsolják, hogy naponta használja ezeket a lábtámaszos masszázsfoteleket, ha látható eredményeket szeretne elérni.

Ezért szánjon 7-15 percet a masszázsra, akár ébredés után, akár lefekvés előtt. Végül, de nem utolsósorban, a masszázs segít abban, hogy élvezze a tónusos és feszes bőrt, mivel a véráramlás megindul, ami felgyorsítja a méreganyagok eltávolítását a szervezetből.

ADX

Leave a Reply