Skip to main content

Japán masszázsfotel: 4 kihagyhatatlan tény

By május 14, 2024Masszázsfotelek

Japán masszázsfotel: 4 kihagyhatatlan tény

A Japán masszázsfotel wellness-szerű kikapcsolódást ígér közvetlenül az Ön otthonában. A napi stressz, valamint a szakmai és magánélet egyensúlyának nehézségei lehetetlenné teszik a masszázsszalonok látogatását. Ráadásul mi lehet nagyobb elégedettség, mint az a tudat, hogy a nap vagy az éjszaka bármely szakában igénybe veheti az adott pillanatban az Ön igényei szerint testreszabott masszázs programokat.

Tartalom:

  1. A Japán masszázsfotel, az egészségügyi terv része
  2. Japán masszázsfotelek a divattól a befektetésig
  1. A Japán masszázsfotel, az egészségügyi terv része

A professzionális Japán masszázsfotelek olyan hűen utánozzák az emberi masszázs mozdulatait, hogy idővel különféle érdekességek jelentek meg a Japán masszázs technológia körül. Fedezze fel mindegyiket, és derítse ki, mennyi igazság van ezek mögött az elméletek mögött.

  • A masszázs helyettesítheti a fizikai aktivitást

A szabadtéri sportok vitathatatlan előnyökkel járnak az agy és más létfontosságú szervek oxigénellátásában. Borongós napokon, amikor alacsony a hőmérséklet vagy egy fárasztó munkanap után, a Japán masszázsfotel ugyanazt az előnyt nyújtja. A Zero Gravity masszázsfotel 160°-ban pozícionálja a testet, ami serkenti a vér keringését az izmokban, ízületekben, szervekben és szövetekben.

Ezenkívül a mélyszöveti masszázs program az izmok mélységében (12,5 cm-ig) fejti ki hatását, megszünteti a stresszt, csökkenti a tejsavat és az izomlázat, serkenti a vérkeringést minden izomcsoportban. Így csökken a merevség, az akut fájdalom és az izom diszkomfort kockázata.

  • A masszázs természetes módon stimulálja az immunitást

Az immunrendszert napi szokásaink minősége befolyásolja. Ezért, ha gyengének érzi magát, hiányzik az életerő, és nem tudja az okát, akkor tekintse át az életritmust, és azonosítsa a „bűnöst”. Rossz választások lehetnek, amelyek növelik a kortizolszintet, vagy rossz étrend a pihentető tevékenységek során. Tehát állítsa be a megfelelő étrendet, sportoljon, és tegyen terápiás masszázst.

Mi legyen az összefüggés az immunitás és a masszázs között?

A professzionális Japán masszázsfotelek váltogatják a klasszikus Japán masszázstechnikákat, és beállítják a görgők és a légpárnák intenzitási szintjét a problémák azonosításának megfelelően. A masszázsmenet a felhasználó morfológiájának átvizsgálásával kezdődik, a fájdalompontok felismerésével folytatódik, és egy hihetetlen relaxációs érzéssel zárul. A masszázs elősegíti az endorfinok felszabadulását a szervezetben, növeli a dopaminszintet, csökkenti a tejsavat az izmokban és kiegyensúlyozza a stresszhormon immunrendszerre gyakorolt ​​hatását.

ADX

Leave a Reply