Globális értékelések

Fujiiryoki részt vesz az Emmy Awards USA-ban. Még a hírességek is ismerik és bíznak a Fujiiryoki orvosi masszázsfotelekben.

Kérjük, tekintse meg az USA-ban készült élő értékeléseket a fujiiryoki Medical-ról a Fujiiryoki képviselője az USA-ban Dr. Fuji

 

K.Harris

07.22.2019

  Még meg sem kaptam, és máris imádom. Ezt a széket már többször használtam egy helyi hátápoló üzletben. Sőt, már megrendeltem, és mielőtt még meg sem érkezett volna, de szerelmes vagyok. Számomra a fordulópontot a különálló vállérzékelő jelentette, ami érzékeli, hogy hol találkozik a nyakam és a vállam. Miután érzékelte, hogy hol fekszik a vállam, a szék folytatta a váll és a hát felső részének masszírozását, ami valóban jobb volt, mint bármelyik emberi masszőr. Még azt is tudta, hogy hol vannak a lapockáim, és a masszázst lefelé és kifelé tekerte a csontok köré. Mennyei volt. Praktikus tipp: számos program és lehetőség van a programokon belül, és a távirányítón nagyszerű leírás található a szék csodálatos funkcióiról. Nyomtassa ki és laminálja a széket a felhasználói kézikönyvben, amely megjeleníti, hogy mit lehet beállítani az egyes masszázsokban, mind az automatikus masszázs, mind a kézi menükből. Most, ha csak a székem ma érkezne meg... 

Lucy

06.28.2019

  Szeretem, hogy ez a szék nem hatalmas. Ilyen luxus és stílusos. Alapvetően az oldalak egy kicsit bejönnek, és vizuálisan jobban néz ki, így egy nagy, teljes méretű széket kapsz, de nem úgy néz ki, mint azok az óriási űrhajószékek. A funkciók annyira csodálatosak, különösen egy olyan hölgy számára, aki személyi edző, mint én. Teljesen ajánlom.

Lori M

05.09.2019

  Ezt a Fujiryoki JP-1000-et a férjemnek vettem, aki középiskolai futballos kora óta hát- és nyakfájdalmakkal küzd. Mostanában a hosszú íróasztalnál töltött napok megölik, és amikor hazaér, egy roncs. Korábban már voltak egyszerűbb székeink, és ez a 3. masszázsfotelünk. Csak annyit mondhatok, hogy ez a szék olyan, mint semmilyen más, amit eddig tapasztaltam. Eltartott egy kis ideig, de miután megtanultuk az összes kézi technikát (oldalakat és oldalakat), ez a szék a legjobb dolog, amit valaha vásároltam. SOHA nincs olyan alkalom, amikor nem találunk egy előnyös mozdulatot, hogy bejussunk a harisnyás területekre. A korábbi székünk erős volt, de gyakran fájt. Ez a szék szuper erős, de úgy tűnik, hogy soha nem fáj, elalszom tőle - ennyire kezeli a funkciókat. Azt hiszem, ez egy más szintű programozás, mivel tényleg minden megfelelő területet érint. Tudom, hogy drága volt, de a régebbi 4000 dolláros székünkhöz képest a költség most nem tényező. Köszönöm Fujiiryoki Synca!

Simon

12.01.2019

  Ez a masszázsfotel egyedülálló. A Fujiiryoki szék már néhány hónapja megvan, és még mindig nem próbáltam ki az összes funkciót. Tényleg végtelennek tűnik. Volt néhány kérdésem a használattal kapcsolatban. A szerviz nagyon türelmes volt velem, és körülbelül 40 percig maradt a telefonon, és részletesen elmagyarázta, hogyan kell használnom. Csodálatos szolgáltatás. A Fujiiryoki cégnek 10 startot tudok adni.

Sam

05.07.2019

  Az elmúlt 4 évben masszázsszékeket teszteltem. Elmentem különböző piacokra, és minden masszázsfotelbe beleültem. Hasonlóképpen keresek néhány fontos tényezőt. Nyak/alsó hát és lábtekercsek. Minden szék egy dolgot jobban csinál, mint a másik. Szóval, amit kerestem, az egy olyan karosszék, amely megfelel a fő igényeimnek. Ez a szék messze a legjobb a nyak/hát és a lábgörgő terén. Más székek megpróbálnak összezavarni engem azzal, hogy lámpákat és légszűrőket adnak hozzá, hogy azt mondják, hogy jobb. Az A2 görgők 50000% -kal jobbak, mint az A4, ha mélyszöveti masszázst keres. Több kontrollal rendelkeznek.. Teljesen ajánlom a Fujiiryokit.

S. Chang

06.24.2019

 

A legjobb masszázsfotel - hogy őszinte legyek. Nagyszerű masszázs a nyaknak. Fujiryoki hasonló az emberi masszázshoz. Csodálatos funkciók. Imádom a nyújtást. Teljesen a legjobb, amit Japán kínálhat.

Roy. M

06.16.2019

  Szeretem ezt a masszázsfotel. Néhány hete van a JP-1100, és szerelmes vagyok belé, a masszázs, amit ad, olyan érzésem van, mintha nyaralni mentem volna, a hátmasszázs ereje hihetetlen, olyan érzés, mintha egy ember csinálná, nagyon örülök, Japánban készült, fantasztikus minőség, csak egy fantasztikus masszázsfotel otthonra. Az egyedi funkciók elképesztőek.. 

Carlos A.

07.10.2019

  Imádom az új JP-1100 masszázsfotelemet. Srácok ez a legjobb dolog, amit valaha is vettem magamnak, a hátam sokkal boldogabb a terápiával a 4D masszázsfotel napi használatától, a minősége olyan nagyszerű, a hátmasszázs ereje hihetetlen, drága, de megéri költeni, tényleg.

Glen Allen

12.19.2019

  Fantasztikus termék - Ez a legjobb masszázsfotel, amit valaha is kipróbáltunk. Könnyen használható, nagyszerű funkciók, nagyszerű megjelenés. A lábmasszázs nagyszerű megkönnyebbülést nyújt, az isiászmasszázs pedig fantasztikus.  

Steven

01.03.2020

  Sok masszázsszéket teszteltem már, de a Fujiiryoki masszázsszéket még soha nem teszteltem, mielőtt megvásároltam volna. Akár hiszed, akár nem, online rendeltem meg, mielőtt teszteltem volna, és mondhatom, hogy nagyszerű döntést hoztam. Ez a masszázsfotel csodálatos és Japánban készült. Az autóm Japánban készült, a TV-m. Teljesen ajánlom.

Andy

02.02.2020

  A legjobb dolog, amit valaha vettem. A szék megvásárlása óta napi használatban van. Figyelemre méltó                                                         

Henry H.

07.01.2020

  A legjobb masszázsfotel. Régóta vannak problémáim a felső hátamban és a nyakamban egy fiatalabb koromban elszenvedett autóbaleset miatt, és ennek következtében régóta masszázsszék-tulajdonos vagyok. Új széket kerestem, és a nyak- és vállmasszázs, amit ez a szék tud, a legjobb, amit valaha éreztem. Továbbá, nem tudok eleget mondani a nyak- és vállmasszázs minőségéről ezen a széken. Hasonlóképpen, évek óta nem éreztem ilyen megkönnyebbülést. Nagyon ajánlom a Fujiiryoki széket, plusz nem fáj a feleségem szereti a lábmasszázst.

Nancy

02.02.2020

 

Nagyszerű masszázsfotel. A férjem és én is súlyos problémákkal küzdünk. Mindketten kapunk masszázsokat csontkovács ellátásból, fizikoterápiából, arcnyújtásból, és ez is bekerült a rutinunkba. Remélve, hogy csökkentjük mindezeket a dolgokat, hogy csak a széket használhassuk. a Fujiiryoki masszíroz minket a fejtől a lábujjakig. Még mindig játszunk a különböző beállításokkal, hogy lássuk, mi mindent kínál. Kényelmes és egyszerűen használható. Az ügyfélszolgálat a fantasztikus. Nagyon hálásak vagyunk. Nagyon ajánlom. 

 

Carter

07.07.2019

  Edimburg - "Szerencsésnek érzem magam, hogy megvehettem ezt a masszázsfotel."                                                                                     

Adam

12.05.2020 

 

Sok köszönet Marie-nak, nagyszerű eladónak, remélem, hogy közzéteheti ezt a véleményt.  Nagyon lenyűgözött, hogy a cégük milyen jól kezel minden apró részletet, és az új JP-1100 tökéletes és nyugodt alvást biztosít számomra. Az edzés után használom, és az izmaimban lévő feszültség annyira ellazul. Teljesen ajánlom a Fujiiyroki JP2000-et. Köszönöm, John, a nagyszerű szállítási szolgáltatásokat. Köszönöm. Adam.

Mr. G. V

14.07.2019

   "Köszönjük a nagyszerű terméket és szolgáltatásokat."                                                                                                                                     

Victoria

18.08.2017

  "Csontkovács vagyok, és soha nem gondoltam volna, hogy egy masszázsfotel ilyen módon kiegyenesíti a hátamat. Csodálatos. Köszönöm. Vicky"

 Hellen 42,

A JP-1000-et egy japán szállodában teszteltük a férjemmel együtt, így tudtuk, hogy egy ilyen masszázsfotel elengedhetetlen az életünkben és otthonunkban. Korábban is volt már masszázsfotelünk. De ahogy a JP-1000 letapogatja a hátunkat és masszírozza a testünket, az elképesztő.A legjobb eladójuk van, Maria fantasztikus és nagyon kedves. Hellen & Jack.

 12.06.2019- Peter UK Amikor elkezdtem a kutatásomat egy masszázsfotel vásárlásáról, fogalmam sem volt a masszázsfotelekről, a funkciókról és mindenről. De időt szántam a tanulmányozásra és komoly kutatásra.Őszintén szólva minden kutatásom és összehasonlításom során a Fujiiryoki Medical mindig az első számú masszázsszék volt. Vettem a bátorságot, hogy megrendeljem az interneten, amikor láttam, hogy sokan mondják, hogy jó és az egyetlen 100%-ban Japánban készült masszázsszék. Ez a legjobb választás, amit valaha is tettem. Ajánlom mindenkinek, aki minőséget akar és a masszázs chiar eredeti koncepcióját akarja megvásárolni. Egyébként köszönöm a profi szállítást és összeszerelést.

home-delivery-massage-chiar_400

 

09.07.2019- Steven UKT

Köszönöm a gyors szállítást, most már korábban hazajövök, és a feleségem sokkal nyugodtabb. A JP-1000 minden otthonban kötelező. Üdvözlet Steve & Marshamassage-chair-with-heating_400 

 

     

 21.03.2018- Jason UK Apám balesetet szenvedett, és az orvosunk azt ajánlotta neki, hogy vásároljon Fujiiryoki Medicalot a gyógyuláshoz. Miután teszteltem a szüleim otthonában, vettem egyet magamnak. A feleségem és én naponta használjuk. Köszönjük a kedves segítséget a vásárlás során. Üdvözlet Jason.

04.15.2018 -Sue  UK A férjem nagy meglepetést okozott nekem, és megvette nekem a legjobb masszázsfotel.Nincs hátfájásom többé, jobban tudok aludni, és úgy érzem, hogy az egész testem olyan könnyű.Kérem, tegye közzé a véleményemet, és ha vannak olyan ügyfelek, akik szeretnék kipróbálni ezt a masszázsfotel, a helyem közelében, szívesen hagyom, hogy érezzék, milyen csodálatos ez a masszázsfotel. Szerencsésnek érzem magam, hogy hazaérek a munkából, és érzem a fűtött masszázst az otthonom kényelmében.Már ismerem a Japanise minőséget, mivel a legtöbb termékünk Japánban készül, de a JP-1000, a leggyakrabban használt és kedvenc otthoni beszerzésünk.

fujiiryoki-massage-chiar-delivery_400

 

07.10.2019- Karl-UK Csodálatos masszázsfotel! Szeretem a hátsó szkennelés varázslatos, az is tény, hogy én is tudok masszázs programok szerint az igényeim szerint fantasztikus. Köszönöm a gyors szállítást..

delivery-photo-massage-chiar-fujiiryoki-medical_400

 

 

Általában 1 órán belül válaszolunk munkaidőben. Hétvégén maximum 24 órán belül, vagy egyszerűen hívjon minket: +36 30 994 9753

Kapcsolatfelvétel click here
HÍVJON MINKET