Skip to main content

Fujiiryoki JP2000 Smoke beige

By május 13, 2024Masszázsfotelek

Fujiiryoki JP2000 5D+ M.I. masszászfotel

Korlátozott példányszámú modell:

A Fujiiryoki JP-2000 5D masszázsfotel Hamvas Bézs színben:

  • 86 különböző masszázstechnika alkalmazható.
  • Több mint 80 masszázs program közül választhat.
  • Kiemelkedő 5D-M.I. mechanizmus biztosítja a test tökéletes ellazulását.
  • Kettős M.I.- érzékelés rendszer a maximális komfortérzet eléréséért.
  • Minőségi Japán gyártás garantálja a megbízhatóságot.
  • SHIATSU reflexológiai funkciók a test teljes relaxációjáért.
  • Kényelmes ívfűtés biztosítja az extra kényelmet.

Fujiiryoki JP-2000 masszázsfotel

A Fujiiryoki JP-2000 masszázsfotel, melyet Japánban gyártanak, kiemelkedik a piacon, mint az első 5 Dimenziós masszázs élményt nyújtó modell. Ezt a kifinomult eszközt mesterséges intelligenciával látták el, ami lehetővé teszi számára, hogy az Ön testének egyedi jellemzőit felismerje és figyelembe véve testre szabott masszázs élményt nyújtson. Továbbá, az elöl elhelyezkedő innovatív hasmelegítő funkció és az  fejlett ív masszázs forradalmian új dimenziókat nyit meg a masszázsfotelek világában.

A Fujiiryoki JP2000-et olyan kialakításban tervezték, hogy segítsen az embereknek megbirkózni a mindennapi stresszel és az életmódunkból fakadó egyéb kihívásokkal. Az életünk folyamatosan változik, és ma már számos olyan problémával kell szembenéznünk, mint a stressz, a nyak- és vállfájdalom, amit például az okostelefonok és számítógépek hosszú ideig tartó használata okozhat, vagy akár a rossz vérkeringés, ami a hosszú órákat tartó munkahelyi ülőmunka következménye lehet. A JP2000 ezen problémák hatékony kezelésére készült.

A 5D-I.A. mechanizmus: Gyengéd, mély és átható élményt nyújt, amely meghaladja a hagyományos kézi masszázs hatását. A masszázs mozdulatok mesterséges intelligencia és egy precíziós motor összehangolt működésével olyan finom tapintású masszázsokat biztosít, mintha egy tapasztalt masszőr keze dolgozna. Az intenzitás valós időben automatikusan alkalmazkodik az izmok aktuális állapotához, így a masszázs folyamatosan enyhíti a feszültséget és segít lazítani a megfeszült területeken.

Az S-PÁLYA felépítése: A JP-2000 masszázsfotel egy S alakú útvonalat követ, hogy optimálisan illeszkedjen a gerinc anatómiájához. Ennek az elrendezésnek köszönhetően a masszázsgörgők hatékonyan mozognak a fejtől egészen a farokcsontig, biztosítva hogy jobban alkalmazkodjon a gerinc alakjához. 

Összesen 81 program közül választhat: automatikus programok, manuális beállítások és fix pont masszázs funkciók állnak rendelkezésre. Ez a széleskörű választék lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb masszázstílust és az egyéni igényeknek megfelelő kezelést.

Éjszakai gyógyító program: Lefekvés előtt nyújtó és relaxáló masszázst végez. Jól ellazítja az egész testet, ami a mély alváshoz szükséges relaxációhoz vezet.

A „SHIATSU reflexológiai masszázs” a kompressziós hengerek és a shiatsu reflexológia ötvözete, mely a talp boltozatában lévő izmokra koncentrál. Ez a különlegesen kialakított görgőrendszer alkalmazkodik a láb alakjához, hogy hatékonyan masszírozza azokat. A SHIATSU masszázs technika segítségével a lábat erősen rögzíti a légkompressziós rendszer a boka és a vádli közelében. A beépített fűtőtesteknél kombinálva elősegíti a vérkeringést is, így biztosítva a teljes és hatékony lábmasszázs élményét.

A fűtött masszázsfotel két különféle fűtési módot kínál, hogy a masszázsélmény még kényelmesebb és hatékonyabb legyen. A gyors felmelegedés érdekében kettős elektromos ellenállást alkalmaztunk. A hátpárnákba beépített fűtőelemek segítségével két módon élvezheti a fűtést: amikor a háton fekszik, a deréktájék környékét melegítheti, míg amikor a párnákat előre helyezi, a hasi területet is fűtheti. Ezáltal maximális kényelmet és testre szabottságot biztosítva növeli a relaxáció és a masszázs hatékonyságát.

Légpárnás masszázs – az élvezet és a relaxáció egy olyan formája, amelyet eddig talán még nem tapasztalt. Önt, állítható intenzitású légpárna veszi körül, amelyek serkentik a nyirokkeringést, csökkentik a fáradtságot, és megkönnyebbülést és jól megérdemelt pihenést nyújtanak. 

A JP2000 masszázsfotelhez mellékelt távirányító színes érintőképernyővel rendelkezik, ami lehetővé teszi a nagyszámú és rendkívül intuitív menü könnyű használatát. A nagyméretű, 4,3 hüvelykes LCD érintőképernyőn keresztül könnyen navigálhat a funkciók között, így egy pillantással ellenőrizheti a menüket. Emellett hangutasítás funkcióval is rendelkezik, amely még egyszerűbbé és megbízhatóbbá teszi a masszázsfotel használatát, mivel a hangvezérlés segítségével a szükséges információkat hang formájában is közvetítheti Önnek. Ezáltal a kényelem és a felhasználói élmény maximális szintjét nyújtja.

A Fujiiryoki JP-2000 masszázsfotel jellemzői:

Méretek:

  • Ülő pozíció: 138x76x125 cm
  • Hosszú fekvő pozíció: 200x88x74 cm

Súly: 78 kg (maximális terhelhetőség: 135 kg)

Dőlésszög: 110-157 fok között állítható

Motorok száma: 8

Görgők száma: 2

ADX

Leave a Reply