Skip to main content

Fibromialgia. Milyen előnyei vannak a masszázsfoteleknek?

By május 14, 2024Masszázsfotelek

Fibromialgia. Milyen előnyei vannak a masszázsfoteleknek?

Gyakran tapasztal olyan kellemetlen állapotokat, amelyek az egész testet érintő fájdalomban nyilvánulnak meg? Emiatt tapasztal alvászavarokat, alacsony általános hangulatot, ingerlékenységet, koncentrációs problémákat vagy gyenge teljesítményt? Ha a tüneteket nem bizonyos egészségügyi problémák vagy betegségek okozzák, akkor ez egy fibromyalgia nevű szindróma lehet. A fibromyalgia nem betegség, hanem az izomfájdalom tünete.

Tartalom:

  1. Fibromialgia – Melyek az okok és a fő tünetek?
  2. Fibromialgia és relaxációs testmasszázs
  1. Fibromialgia – Melyek az okok és a fő tünetek?

A fibromyalgia lokalizált izom-, inak- vagy szalag fájdalmakban, ízületi merevségben, de irritábilis bél szindrómában, migrénben, álmatlanságban vagy mentális kimerültségben nyilvánul meg. Ezen túlmenően, a fibromyalgia tünete a hát területének nagy érzékenysége is, különösen nyomás alatt.

A probléma okát nem határozták meg pontosan, de a nők hajlamosabbak rá, mint a férfiak. A reumás problémák, a magas kortizol szint, a gyakori depressziós epizódok vagy alvászavarok is a szindróma alapját képezhetik. Mivel a szindrómát kiváltó pontos okokat még nem azonosították, megfelelő kezelést nem alakítottak ki.

Ehelyett számos alternatív megoldás létezik a fájdalom enyhítésére és azoknak az embereknek a hangnemének emelésére, akik tudják, mit jelent a fibromyalgia. A legjobb professzionális masszázs- és relaxációs székek által kínált programok rendszeres használata számos szempontból előnyös lehet a fibromyalgiában szenvedőknek. A japán masszázsfotelek enyhítik a fájdalmat, különösen azok, amelyek a hát területén helyezkednek el.

A professzionális masszázs- és relaxációs fotelek mesterséges intelligencián alapuló rendszerrel rendelkeznek, amely átvizsgálja a váll-hát területét, azonosítja a fájdalmas pontokat, és az eszközt használó személy fizikai állapotához igazítja a masszázsgörgők intenzitását. Így közvetlenül a távirányítóról állíthatja be a masszázs típusát és azt a mélységet, amelyen a görgők behatolnak, hogy precíz, a fájdalmas területet megnyugtató masszázs előnyeit élvezhesse.

  1. Fibromialgia és relaxációs testmasszázs

A fibromyalgia általában fájdalmat okoz az izmokban és a szövetekben, nem csak a hátban. Így a professzionális masszázs- és relaxációs fotelek beállíthatók úgy, hogy bizonyos területeken – vállak, lapockák, deréktáj, isiász, karok, csípő, vádli, boka, talp, vagy az egész test ellazuljon – aktiválják a masszázst. A Zero Gravity funkció vízszintesen helyezi el Önt, így a testsúly egyenletesen oszlik el, a háta pedig ellazul.

Az ajánlott professzionális masszázs- és relaxációs székek optimális kényelmet biztosítanak, hasonlóan a hagyományos masszázs szalonhoz. Szabadon változtathatja a masszázst vagy beállíthatja az intenzitást a készülék bekapcsolása után is. Így a relaxációs programokat valós időben igazítja az akkori egészségi állapotának megfelelően. A masszázs után mentesül a fájdalomtól, problémamentesen pihenhet, ami segít az általános tónus növelésében.

A masszázs relaxáció serkenti az endorfinok termelését, hogy egyensúlyba hozza a kortizol szintet, ami csökkenti a stresszt, az idegességet, csillapítja a szorongást és megszünteti a depressziós epizódokat.

A professzionális masszázs- és relaxációs székek enyhítik az ízületi merevséget, köszönhetően a nyomásnak, gyúrásnak, könnyű ütögető mozdulatoknak, amelyeket a légpárnák és a test sérülékeny területein (váll, hát, láb, karok) stratégiailag elhelyezett masszázsgörgők végeznek. A fájdalmat a hátba és a talpba épített fűtőtestek segítségével is meg lehet szüntetni.

A professzionális japán masszázs- és relaxációs székek több mint 80 masszázs programmal és technikával vannak kiegészítve, amelyek segítenek enyhíteni a fájdalmat a test érzékeny területein. Bizonyos területek masszírozása, dagasztással, ütögetéssel, shiatsuval végzett masszázs, reflexológia vagy akár 12,5 cm mélyen áthatoló mélyszövet – csak néhány ok azok közül, amelyek miatt egy japán masszázsfotel saját terapeutává válik.

ADX

Leave a Reply