Egészségügyi előnyök

A tudomány és a relaxáció japán művészete

fotolii_cu_masaj_fabricate_in_japonia_555

Valószínűleg nem sokan tudjuk, hogy ki az első gyártója a világon a masszázsfoteleknek, vagy ez nem számít nekik. Ami számít, azok a ma a piacon kínált masszázsfotelek, és hogy ezek az eszközök mit tudnak tenni, hogy mindannyiunk életét jobbá tegyék.

1954-ben alapított, Fujiiryōki az első olyan vállalat, amely sikeresen gyártott tömegesen masszázsfoteleket. A Cyber Relax gyártójának legjobb része, hogy még ma, 65 év után is az első számú gyártó a világon. Ilyen teljesítményt nehéz fenntartani, de defenzíven megér minden figyelmet. Évente több ezer és ezer ügyfél választja a fujiiryoki-t az egészséges életmód érdekében. Orvosi központok, edzőtermek, vállalatok, magáncégek, magánügyfelek, tanulmányok azt mutatják, hogy még a deperszióban szenvedő emberek is stb..... A Fujiiryoki sokunknak segített és még mindig segít új modellekkel, amelyek elérik a legexkluzívabb elvárásainkat. 

Nem titok, hogy Japánban a minőség nagyon szigorú - más szóval, ha Japánban készült masszázsfoteleket vásárol, akkor tudja, hogy a lehető legjobbat adja magának. A Fujiryoki masszázsfotelek alkatrészeit a Hitachi Medical és a Nissan gyártja. Ez az egyetlen 100%-ban Japánban gyártott masszázsfotel. A világ vezető gyártója, a Fujiiryoki megosztja, hogyan fejlődött a készülék az évtizedek során az első modellektől a mai csúcstechnológiás gépekig:

A relaxáció megéri az árát: bárki, aki kipróbálta a Fujiiryiki masszázskészüléket, úgy érezte, mintha egy egész csapat masszőr szakember masszírozná a testét. Ezek az AI High-Tech Japanise modellek a világ legfejlettebb technikáját használják a mindennapi stressz megszüntetésére, amelyet a dolgos napokon összegyűjtöttek. Bár a luxus Fujiiryoki masszázsfotelek nem a legolcsóbbak, sok ember számára a stresszoldás megéri az árát.

“Tökéletesen illeszkednek bármelyik otthonba" - mondja Nakai Tadahito, az orvosi eszközöket gyártó Fujiiryōki elnöke. "A modellek olyan választékkal rendelkeznek, hogy a család minden tagja, legyen az fiatal vagy idős, egyéni preferenciákat választhat, és élvezheti az egyedi masszázst." A Cyber Relax 1100 85 különböző gyúrási technikával, 21 automatizált programmal és 12 régió-specifikus masszázzsal büszkélkedhet, valamint egyéb opciókkal, amelyek teljes testélményt nyújtanak a felhasználóknak.

Nakai szerint az olyan funkciók bevezetése, mint a nyújtási funkciók és az elemzési technológia, kiszélesítette a székek szerepét az egészségmenedzsmentre. "Az emberek használhatják a nyújtási és a fűtött masszázsprogramokat bemelegítésre vagy lehűlésre edzés közben, valamint lefekvéskor és ébredéskor." Ezek a lehetőségek az automatikus masszázsfunkcióval is kombinálhatók, hogy segítsék bizonyos fizikai állapotok kezelését azáltal, hogy lazán tartják a testet és megakadályozzák a tünetek kiújulását.. 

massage_chiar_made_in_japan_1322

Általában 1 órán belül válaszolunk munkaidőben. Hétvégén maximum 24 órán belül, vagy egyszerűen hívjon minket: +36 30 994 9753

Kapcsolatfelvétel click here
HÍVJON MINKET