Posted on

Új japán masszázsfotelek 2022

Az új 5D +AI japán masszázsfotel 2020-as megjelenése

Miután a Fujiiryoki Medical már lenyűgözte ügyfeleit a japán masszázs luxusával, amely a saját otthonuk kényelmében is elérhető. 2020-ban a Fujiiryoki Medical – a világ első számú gyártója – piacra dobja az új JP-2000 modellt. Egy olyan masszázsfotel, amilyet még soha nem láttunk. A tudomány és az orvosi szakértők kombinációja lehetővé teszi a világ első 5D+ AI technikájának megvalósítását. Nézzük meg az egészségügyi előnyöket:

AI kettős érzékelés: A fejlett, nagy pontosságú érzékelő technológia automatikusan érzékeli az Ön hátvonalát és vállmagasságát, és tükrözi az információt az 5D-AI mechanizmusban, lehetővé téve az Ön testalkatának megfelelő optimális masszázs megtapasztalását. S-vonal érzékelő rendszer.

Tapasztalja meg a masszázst, amely ötvözi a mesterséges intelligencia gyúró mechanizmusait a Fujiiryoki bölcsességével:

A Fujiiryoki által kifejlesztett új 5D-AI mechanizmus. Olyan vezérlőrendszert fejlesztettünk ki, amelyben az olyan információk, mint a felhasználó testalkata vagy az izmok állapota automatikusan tükröződik a masszázsban a mesterséges intelligencia segítségével. Az intenzitást, a készséget és a simaságot az egyén testéhez igazítja.

Gondosan érzékeli és előrejelzi az egyes testformákat a masszázs optimalizálása érdekében.

Gyúrási művelet 5D-AI mechanizmussal. Gyengéd, mély és átható.
Megpróbálja elérni a kézmasszázsnál nagyobb komfortérzetet.

5D+AI mechanizmus.

Helyi koncentrációs technika

Rendelje meg a sajátját még ma, és élvezze az eredeti masszázsfotel gyógyító luxusát.

lépjen kapcsolatba velünk most: +36 30 994 9753

or email: [email protected]