Posted on

A terápiás masszázs kortizolszintre gyakorolt előnyei

Talán már hallottad a kortizol kifejezést, de tudtad, hogy ez egy olyan hormon, amely fontos szerepet játszik a szervezet akut vagy krónikus stresszre adott válaszában?

A feszült és stresszes szervezet veszélyesen magas kortizolszintet termel, ami hozzájárul a súlygyarapodáshoz, álmatlansághoz, emésztési problémákhoz és fejfájáshoz.

A masszázsterápia bizonyítottan csökkenti a kortizolszintet. Az új Fujiiryoki 5D+AI masszázsfotel, amelyet a leghumánusabb masszázsfotelnek tartanak, a legfejlettebb morfológiai szkennelő rendszerrel rendelkezik, amely a legfeszesebb izmokat is képes érzékelni.

A mesterséges intelligencián alapuló mechanizmusnak köszönhetően az új 5D masszázsrobot képes különböző típusú nyomással masszírozni a test legfeszültebb területeit.

A masszázsterápia hosszú távú relaxációs érzéseket is kivált, javítja a hangulatot és elősegíti a stressz csökkentését, ami – az egészségre gyakorolt hatásoktól eltekintve – javíthatja az életminőséget. A masszázs pihentető és terápiás élményt nyújt. Hatásai nem csak fizikai szinten jelentkeznek, a masszázsok során az elmét is ellazítjuk, és az energiánk is megnő. Ideálisak az érzelmi jóléthez.

A masszázsok nagyon fontosak a depresszió elleni küzdelemben. Ha a masszázs csökkenti a kortizol hormon szintjét, amely a stressz hatására szabadul fel, az azt jelenti, hogy a hangulatunk felemelkedik, és a vérnyomásunk csökken.

Másrészt a masszázs segít stimulálni a szerotonint és a dopamint, két neurotranszmittert, amelyek a boldogsághoz és az örömhöz kapcsolódnak.

Most, hogy ismeri ezeket az előnyöket, szerezze be a legjobb masszázsfoteleket, és kezdje el élvezni ezeket az előnyöket otthonának kényelméből.

THE BEST MASSAGE CHAIR
Fujiiryoki JP-2000 5D+AI