Skip to main content

Az 5D masszázsfotelek

By május 13, 2024Masszázsfotelek

Az 5D masszázsfotelek. Milyen előnyökkel járnak, és kinek ajánljuk őket?

Az 5D masszázs a japán Fujiiryoki masszázsfotelek legfrissebb újítása. Ők voltak az elsők, akik olyan foteleket hoztak létre, amelyekben a világ első 5 dimenziós masszázsa és mesterséges intelligencia találkozik, hogy versenyt álljanak a professzionális masszázs központok által nyújtott fotelekkel.

Tartalom:

  1. 5D vagy 4D masszázs – a testi és érzelmi egyensúlyt elősegítő technikák 
  2. 5D masszázsfotelek a testtartás korrekciójához
  1. 5D vagy 4D masszázs – a testi és érzelmi egyensúlyt elősegítő technikák 

Az 5D masszázstechnikát a relaxációs ülések fokozására tervezték, és modern megoldást jelent az izomfeszültség csökkentésére és a szervezet stresszel szembeni ellenálló képességének növelésére. Az 5D masszázs a 4D mechanizmussal szemben további előnyöket is nyújt, köszönhetően bizonyos tulajdonságoknak, amelyek ezt a technikát egyedivé teszik. Az 5D masszázs a mozdulatok széles skáláját és különböző intenzitási szinteket használ, hogy stimulálja a testben zajló legfontosabb, az egészséget befolyásoló folyamatokat. 

A rendszeres 5D vagy 4D masszázs segít megszüntetni a nyirok- és véráramlásban esetleg kialakuló elzáródásokat. Ha ezek nem oldódnak fel, akkor fennáll a veszélye, hogy felhalmozódnak olyan méreganyagok, amelyeket a nyirok nem tudott kiüríteni a májból vagy a veséből. Továbbá, ha a vér nem kering megfelelően az egész testben, akkor bizonyos területek vagy belső szervek megvonhatják az oxigént és a táplálékból származó tápanyagokat, ami gyulladáshoz, fáradtsághoz, izomlázhoz, a szövetekben lerakódó méreg anyagokhoz és egyebekhez vezethet.

Az 5D és 4D technikák olyan mozgásokon alapulnak, amelyek széles körben átölelik a testfelszíni izmokat. Ezek a mechanizmusok különösen kedvezőek az irodai dolgozók számára, valamint azoknak, akiknek a nyakuk, válluk vagy hátuk gyakran feszült.

  1. 5D masszázsfotelek a testtartás korrekciójához

Azok, akik hosszú ideig ülnek vagy ülőmunkát végeznek, jól tudják, mennyire fontos a megfelelő testtartás az íróasztalnál. Annak ellenére, hogy a helyes testtartás fenntartása létfontosságú a hátfájás és a lehetséges gerincproblémák elkerülése érdekében, a valóságban túl kevesen tesznek lépéseket.

Ha 5D vagy 4D masszázs szessziókat épít be a napi rutinjába, akkor segít a testének, hogy növelje a mobilitását. Ez különösen előnyös lehet sportolók, aktív emberek vagy fizikailag megterhelő tevékenységet végző emberek számára. A nyak, a vállak, a hát és más olyan területek nyomás pontjainak stimulálásával, ahol a fáradtság felgyülemlik, ezek a technikák támogathatják az érzelmek és a test közötti egyensúlyt.

Ezek a masszázstechnikák oldják a fáradtságot a háton, lehetővé téve a test számára a helyes testtartás természetes felvételét és fenntartását. Ez csökkenti az egészségügyi problémák és a gerincben jelentkező kellemetlenségek potenciális kockázatát is.

Mind az 5D, mind a 4D masszázstechnikákat úgy tervezték, hogy megelőzzenek bizonyos, akár az ülő életmódból, akár az irodai székben való helytelen testtartásból, akár a fizikailag megterhelő életmódból eredő megterheléssel járó állapotokat. A masszázsprogramok, testzónák és intenzitási szintek váltakozása is célszerű. Ily módon segítjük a vér keringését az egész testben azáltal, hogy felszabadítjuk az összes érzékeny, feszült vagy merev területet, akár az ülő életmód, akár a fizikai túlterhelés miatt. 

Ha különböző típusú, technikájú és programú masszázsokat alkalmaz a különböző területek masszírozására, megelőzheti az izomsorvadást és az ebből eredő fájdalmat. Az 5D vagy 4D masszázsfotel kiválasztása minden felhasználó saját belátása szerint történik, és az egyéni fizikai állapot, a preferenciák és a különleges igények által indokolt döntés.

ADX

Leave a Reply